Çözüldü MSI Z270 Tomahawk BIOS Güncelleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kaandas

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba. Z270 Tomahawk (MS-7A68) anakartıma Mflash modu ile BIOS güncellemesi yapmaya çalışıyorum ancak ilgili modda bios güncelleme dosyası gözükmüyor. Şuan kullanmakta olduğum mevcut sürüm v13. NTFS ve FAT32 olarak farklı format ve belleklerle de denedim fakat sonuç değişmedi. Forumda ve dışarıda çözüm bulamadım maalesef.

@Murat5038 siz daha önce forumda benzer bir soruna açıklık getirmişsiniz yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2018-11-19 at 17.24.49.jpeg
    WhatsApp Image 2018-11-19 at 17.24.49.jpeg
    72,3 KB · Görüntüleme: 148
Son düzenleyen: Moderatör:
Rufus'u USB bellek taktıktan sonra mı yapacağız?
Fark etmez.
BIOS'dan boot edip, DOS ekranına nasıl geçeceğiz?
BIOS'dan boot edince zaten karşına çıkacak.
istemlerimiz birebir aynıymış hocam direkt kasa aynı
Emin isen yukarıda verdiğim dosyalarla sende yapabilirsin. Mesuliyet sende o zaman.
M-flash'a girmeyecek miyiz hocam, ben tam anlamadım yardımcı olur musunuz acaba?
Hayır yukarıda dediklerimi sadece yapacaksınız.

BIOS'dan boot edince karşıma cıkacakya boot etmekten kastınız ilk açılmayı USB olarak mı seçecegim tam onu anlamadım hocam.
Hani format atmada DVD veya USB seçtigimiz yer gibi.

Tamamdır hocam deneyip yazacagım buradan.
Merhabalar hocam,ben dediklerinizi hatasız olarak yaptım.Fakat DOS ekranında - error: Problem erasing flash0000 (4%) uyarısı verdi,ne yapmam gerekiyor acaba? Adsız.jpg
Birde diğer merak ettiğim,bu şekilde biz güncelleme yaptıktan sonra tüm güncellemeleri sürekli böylemi yapacağız?
Evet aynen öyle.

Hocam en son yazdığımı gördünüz mü acaba?

Son düzenleme:
Etiketiniz o zaman işlememiş konu güncellenince şu an gördüm. Sisteminiz hazır sisteme benziyor özelleştirilmiş BIOS kısaca. Google aramasında Casper'a ait olduğunu gördüm, ister Casper ile iletişime geçip güncel BIOS istersiniz. İster Casper BIOS desteğinden çıkıp üretici desteğine geçersiniz.
Üretici desteğine geçmek isterseniz bildirin yardımcı olalım. Tabi bu dediğim yukarıda yazdığım şekilde ise bunu yapabilirsiniz. Casper harici kullanıyorsanız o şirkete mesaj atıp oradan dosyanızı isteyebilirsiniz.
Murat merhaba,

Konuyla ilgili hala yardımcı olman mümkün mü? Üretici desteğine geçip bu Casper'dan kurtulmak istiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı