MSI Z97 Gaming 5 A2 Kodu

berat öztürk

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayar ufak bir sarsıntıda restart atıyordu burada konuda açmıştım. Bilgisayarım en ufak bir sarsıntıda yeniden başlıyor Kabloları kontrol ettim taktım şu an sorun yok gibi ancak açma tuşuna bastığımda A2 yazıyor alt sağ köşede ve restart atınca kendine geliyor. Normal bios'u geçip masaüstüne geliyor ama ilk açılışta dediğim gibi bios'a bile gelmeden A2 yazıp kalıyor. Öylece, nedeni nedir acaba? Niye A2 yazıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
24 pin ve CPU 8 Pin güç bağlantılarını iyice kontrol edin. Bellekleri iyice oturttuğunuzdan emin olun. Ekran kartı ve diğer bileşenler de tam oturacak şekilde monte edilmiş olsun. CPU'yu çıkarıp yeniden de takabilirsiniz. Sonrasında BIOS'u güncelleyip ayarları sıfırlayın.
Kasadaki 24 pin ve CPU 8 pini nasıl bulacağımı da anlatabilirseniz çok iyi olur aslında. Ama anakarttaki hata kodlarından birini gösteriyor sanıyordum ben yanlış mı biliyorum? Ayrıca ekran kartıyla alakalı olduğunu sanmıyorum ancak bilgisayar daha yeni incitmeye korkuyorum. Vatan Computer'dan almıştım orası ilgilenir mi sizce o konuyla?

Technopat Sistem Toplama rehberlerine bakın. 24 Pin anakarta bağlı olan kablo. Anakartın sağ üzerinde bulunur. CPU bağlantısı ise işlemci soketinin hemen yanında bulunur. 6 ya da 4 Pin olabilir. 8 olmasına gerek yok. Tüm bağlantıları gözden geçirin kısaca.
Teşekkür ederim bu akşam hemen bakacağım inşallah olurda daha sorun yaşamam.

Technopat Sistem Toplama rehberlerine bakın. 24 Pin anakarta bağlı olan kablo. Anakartın sağ üzerinde bulunur. CPU bağlantısı ise işlemci soketinin hemen yanında bulunur. 6 ya da 4 Pin olabilir. 8 olmasına gerek yok. Tüm bağlantıları gözden geçirin kısaca.
Kendiliğinden oldu desem biraz garip kaçabilir ancak cidden öyle oldu anlamadım tek temennim daha fazla sorun yaşamadan bilgisayara yeni parçalar eklemek olacak herhalde :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı