MSI Z97 Gaming 7 Dual Boot Windows 8.1 Pro & Mac OS X Yosemite

mkutays

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Aşağıda sistemim bulunmaktadır, öncelikle bu sistem Yosemite yüklemem için uygun mudur ? Eğer uygun ise var olan 8.1 windows işletim sistemimin yanına Yosemite kurabilir miyim ? Bunun için herhangi bir rehber bulamadım, eğer var sa da göremediysem şimdiden özür dilerim. VM ile kurulum rehberini biliyorum, istediğim dual boot. Şimdiden teşekkürler.. @Recep Baltaş @Ali Güngör @MF

• MSI Z97 Gaming 7
  • Intel i7 - 4790K
  • MSI GTX 980 Gaming 4G
  • Samsung 840 Evo 250GB
  • Western Digital Caviar Blue 1 TB 7200 RPM
  • Cooler Master CM 690 III
  • Cooler Master Seidon 120V
  • Cooler Master 800w Silent Pro Gold
  • Logitech G105

Son düzenleyen: Moderatör:
Var olan sistemimin yanina Yosemite kurabilirim yani ? Ssd`imi ikiye bolup diger yarisina yosemite kurmak istiyorum bu mümkün müdür ?

Deneyeceğim fakat ISO ve RAW dosyaları silinmiş @Recep Baltaş 'ın konularındaki.. Acaba dosyaları edinebileceğim bir link bulabilir miyiz ? Ve ya linkler tazelense çok güzel olur..

Bende Gaming 5 var. 120 gb lık ssdimin 40 gb ını Paragon ile Apple HFS yaparak yosemite kurdum. Diğer tarafında Windows 8.1 bulunuyor.Dual boot sorunsuz çalışıyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı