Aynen ısınma sorunu var ısınmıyor.Armor serisi isinma sorunludur.
Aynen ısınma sorunu var ısınmıyor.Armor serisi isinma sorunludur.
Aynen ısınma sorunu var ısınmıyor.
Eki Görüntüle 335943
Armor serisi herdaim isinma sorunludur sogurmasi iyi değil, maalesef. Soyle soleyeyim MSI Gaming X serisi Ryzen serisi dusun MSI Armor serisi ise AMD FX serisi gibi dusun. Saglamlikta diyecek soz yok sonucta MSI.
Ama eski arta kalan fanlari Armor serilerine takmislar sanki isinma yapiyor isinma yapmasi yetmiyormus gibi performansini etkiliyor. Bence Armor'lara yanasma ayrica Zotac karti koymussun fotoda. Zotac gercekten cok iyi kartlar uretiyor. Hele ki AMP! Extreme serisi gercekten cok iyi is cikartiyor.
Eki Görüntüle 335949
Fan kapalıyken 28 dereceye düşmüştü internette dolaşırken:
Eki Görüntüle 335950
Armor serisi herdaim isinma sorunludur sogurmasi iyi değil, maalesef. Soyle soleyeyim MSI Gaming X serisi Ryzen serisi dusun MSI Armor serisi ise AMD FX serisi gibi dusun. Saglamlikta diyecek soz yok sonucta MSI.
Ama eski arta kalan fanlari Armor serilerine takmislar sanki isinma yapiyor isinma yapmasi yetmiyormus gibi performansini etkiliyor. Bence Armor'lara yanasma ayrica Zotac karti koymussun fotoda. Zotac gercekten cok iyi kartlar uretiyor. Hele ki AMP! Extreme serisi gercekten cok iyi is cikartiyor.
3 saat boyu GTA: Online oynarken:
Cezayı ben yedimHocam bu yazımı umarım moderatör arkadaşlar görmez yoksa kalıcı ban yiyebilirsiniz. (!) Ayrıca Armor serisi F/P olarak nadir MSI ürünlerinden.
Neden yediniz ki?Aldınız mı kartı?
Cezayı ben yedim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.