MSI'ın Armor Serisi Kartlar Alınır mı?

SS atan arkadaşlar, kart %60+ fan hızında çalışıyor sanırım. Gürültü ne durumda?
Masaüstünde hiç çalışmıyorken fan 50~55 oluyor derece. Oyuna girince fan çalıştığı için 55~60 oluyor derece.
Attığım fotoğraflarda fanın yüzdesi gözüküyor zaten.
MSI Armor Soğutma Performansı konumu tam okumamışsın galiba. %50'ye kadar ses duyulmuyor, %70'te ise hafif duyabiliyorsunuz.

Masaüstünde hiç çalışmıyorken fan 50~55 oluyor derece. Oyuna girince fan çalıştığı için 55~60 oluyor derece.
Attığım fotoğraflarda fanın yüzdesi gözüküyor zaten.
MSI Armor Soğutma Performansı konumu tam okumamışsın galiba. %50'ye kadar ses duyulmuyor, %70'te ise hafif duyabiliyorsunuz.
O kadar vasat mı ya. Benim strix, fanlar %50 de iken yük altında 38-40 derece

Hocam bu yazımı umarım moderatör arkadaşlar görmez yoksa kalıcı ban yiyebilirsiniz. (!) Ayrıca Armor serisi F/P olarak nadir MSI ürünlerinden.
tekrardan merhabalar ben burada yalnıs birşey söylediğimi düşünmüyorum. bende bu işi yapıyorum ve cevremdeki insanlara sistemler toplayıp geri dönüşlerine dikkat ediyorum. ben tecrübe etmediğim yada bilmediğim konular hakkında konusmayı sevmem. yalnıs birşey paylastıysam da kusura bakmayın tekrar okudum yazdıgım seyi ama sakıncalı birşey göremedim eger varsa bir moderatör arkadas yalnıs yazdıgım yada belirttiğim yeri bildirirse bana bende ona göre daha sonra yorum yaparım burda bilgilendirme ve bilgilerimiz tecrübelerimiz dahilinde birbirimize yardımcı olacagımızı düşünüyorum. herkese iyi forumlar tekrardan.

MSI RX 580 OC Armor ekran kartı kullanmaktayım oyunlarda yazın Ultra ayarlarda çok sıcak klimasız ortamda 79C gördüğüm oldu yüksek ayarlarda 70-75 kışın bu değer Ultra'da 74 görüyor ortam sıcaklığına görede değişim olabiliyor bu ısıları görüceği tahmin edilerek yapılmış bir kart bu yüzden ısınma yüzünden FPS kaybı söz konusu değildir bilgilinize Armor kartlar için söylüyorum MSI adına.

Armor serisi herdaim isinma sorunludur sogurmasi iyi değil, maalesef. Soyle soleyeyim MSI Gaming X serisi Ryzen serisi dusun MSI Armor serisi ise AMD FX serisi gibi dusun. Saglamlikta diyecek soz yok sonucta MSI.

Ama eski arta kalan fanlari Armor serilerine takmislar sanki isinma yapiyor isinma yapmasi yetmiyormus gibi performansini etkiliyor. Bence Armor'lara yanasma ayrica Zotac karti koymussun fotoda. Zotac gercekten cok iyi kartlar uretiyor. Hele ki AMP! Extreme serisi gercekten cok iyi is cikartiyor.

FX serisi mi ısınıyor. Yapma be varya bende stok fanla 20 derecede çalışıyordu emektar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı