MSÜ hava harp sınavı nasıl?

Hocam onlar hakkında tam bilgi sahibi değilim ancak yazdığınız gibi oluyordur büyük ihitmal havacılar sosyal olarak iyidir diye düşünüyorum.
Sagolll

Reis 7 yi hiç bilmiyorum işin içinde değilim ama tahmin edebiliyorum sosyal hayat biraz kısıtlıdır heralde emin değilim. 6 için konuşacağım lojman meselesi evlilere öncelik tanıyor bekarsan biraz daha geri plandasın yani özellikle büyük şehirlerde lojman sırası bekleniyor genelde lojmanda kalıyorlar evet.
Sagolll

Reis jinekomasti mevzusunu biliyorum az çok doktora kalıyor ama bak 8 ay falan var mülakatlara 8 ay boyunca ağırlık çalışsan sağlam definasyon ya da bulk yapsan bilmiyorum kilonu boyunu çok gizlersin jinekomastiyi.
Zaten şuan asırı fazla belli olmuyor internetten arastırdım biraz eğer 5 kilo fln verirsem gizlerim diye düşünüyorum sadece kıyafet altından meme ucu belli oluyor ya bu beni rahatsız ediyor bi noktada çok acık giyemiyorum o yüzden belki askeriye için de sıkıntı olur diye düşündüm

Zaten şuan asırı fazla belli olmuyor internetten arastırdım biraz eğer 5 kilo fln verirsem gizlerim diye düşünüyorum sadece kıyafet altından meme ucu belli oluyor ya bu beni rahatsız ediyor bi noktada çok acık giyemiyorum o yüzden belki askeriye için de sıkıntı olur diye düşündüm
Yok reis sıkıntı çıkmaz kafaya çok takıyorsan ameliyat olabilirsin kesin kalıcı çözüm

Reis jinekomasti mevzusunu biliyorum az çok doktora kalıyor ama bak 8 ay falan var mülakatlara 8 ay boyunca ağırlık çalışsan sağlam definasyon ya da bulk yapsan bilmiyorum kilonu boyunu çok gizlersin jinekomastiyi.
Bende şimdilik öyle yapmaya çalışıyorum temiz beslenerek biraz da olsa sıkılaştırırım inşallah iyi doktorlara denk geliriz.

Bende şimdilik öyle yapmaya çalışıyorum temiz beslenerek biraz da olsa sıkılaştırırım inşallah iyi doktorlara denk geliriz.
İnşallah reis. Valla ben ameliyat düşünüyorum küçüklükten beri var bende ergenlikten sonra çıkmadı 1 yıldır ağırlık çalışıyorum 14 kilo falan verdim çok belli olmuyor da olurum yüksek ihtimal.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı