Mühendislik ve oyun için sistem

Furps

Kilopat
Daha fazla  
1616949550263.png

Ek olarak, SanDisk Ultra M.2 500GB NVMe 3D SSD.

Merhaba, mühendislik uygulamaları (AutoCAD vs.) için kullanacağım, arada sırada oyun oynayacağım bir bilgisayar topladım. Sizce nasıl? Bir şey değiştirmeli miyim?

Ekran kartını fiyatlar düşünce yükselteceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 945496

Ek olarak, SanDisk Ultra M.2 500GB NVMe 3D SSD.

Merhaba, mühendislik uygulamaları (AutoCAD vs.) için kullanacağım, arada sırada oyun oynayacağım bir bilgisayar topladım. Sizce nasıl? Bir şey değiştirmeli miyim?

Ekran kartını fiyatlar düşünce yükselteceğim.
Bilgisayarı okula götürmeyecek misiniz?

Onun için ayrı laptopum var.

Bu fiyat bandında işte 4k tarzı. Ekran kartı fiyatları yüksek olduğu için idarelik seçtim, meydan 6klık 1650 sistemlerle doldu. Sizin öneriniz nedir?
Bana kalırsa şu anda hiç bir sistem alınmaz. 2 ay önce bu fiyata 1650 sistem alınıyordu .

Sadece ekran kartını 2.el alabilir misin?

Ekran kartı işinizi görür. Ben de ucuz sistem arayanlara bunu öneriyorum. Piyasası düzelene kadar ekran kartı almak mantıklı değil. Bende 3 adet GTX 1080 var mining yapıyorum ama full + full bireysel kasamda GTX 750 takılı. Şu an gerçekten iyi ekran kartı olup mininge adamayan veya oyun için ekran kartı alan zarar ediyor.
Sistemdeki anakartın piyasası marka anakartlar ile aynı bence B450m S2H ile değişebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı