Mükemmeliyetçilik takıntısı nasıl yenilir?

Mükemmelliyetçi insanlarda obsesif kompulsif bozukluk da olur. İlaç tedavisi dışında geçmez. Psikiyatri kontrolü altında Prozac, Citoles, Esmax, Cipralex gibi ilaçların uzun süreli kullanımından sonra geçecek bir hastalıktır mükemmelliyetçilik. İçinde takıntıyı barındırır. Obsesifliği yani.
Ben mükemmelliyetçi bir insanım ve öyle olmayı seviyorum. İşlerimi çok daha güzel yapmamı sağlıyor. Gelecek ile ilgili daha büyük hedefler koyabilmeme imkan veriyor. Bence mükemmelliyetçilik mükemmel bir şey 😄
Kısa sürede güzel bir sisteme kavuşmak dileğiyle bende aynı işlemci ile 11 yıl gittim 1 ay önce bıraktım onu.
Aynen birkaç haftaya değişeceğim gibi duruyor hayırlısı.

Örneğin LoL oynuyorum. Bütün oyunları yeniyorum fakat 3-4 maç üst üste yenilince, hemen yeni hesap açıyorum. Bütün istatistiklerimin aşırı iyi olmasını istiyorum. Şu ana kadar 200-300 hesap açmışımdır. Bu takıntımı nasıl yenebilirim?

Ben de nadiren takarım ancak önemli bir konuysa, oyunlar benim için önemsiz şeyler, sevmiyorum demiyorum önemsiz şeyler diyorum o yüzden çok takmama sizin yapmanız gereken takıntınıza yenik düşmemek, yapmayacaksınız bu kadar basit, ben tüm takıntılarımı böyle yendim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı