Ben mükemmelliyetçi bir insanım ve öyle olmayı seviyorum. İşlerimi çok daha güzel yapmamı sağlıyor. Gelecek ile ilgili daha büyük hedefler koyabilmeme imkan veriyor. Bence mükemmelliyetçilik mükemmel bir şeyMükemmelliyetçi insanlarda obsesif kompulsif bozukluk da olur. İlaç tedavisi dışında geçmez. Psikiyatri kontrolü altında Prozac, Citoles, Esmax, Cipralex gibi ilaçların uzun süreli kullanımından sonra geçecek bir hastalıktır mükemmelliyetçilik. İçinde takıntıyı barındırır. Obsesifliği yani.
Aynen birkaç haftaya değişeceğim gibi duruyor hayırlısı.Kısa sürede güzel bir sisteme kavuşmak dileğiyle bende aynı işlemci ile 11 yıl gittim 1 ay önce bıraktım onu.
Bence mükemmelliyetçilik mükemmel bir.
Mukemmel diye bir seyin olmadigini insanoglu ogrenemedi henuz.
Örneğin LoL oynuyorum. Bütün oyunları yeniyorum fakat 3-4 maç üst üste yenilince, hemen yeni hesap açıyorum. Bütün istatistiklerimin aşırı iyi olmasını istiyorum. Şu ana kadar 200-300 hesap açmışımdır. Bu takıntımı nasıl yenebilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.