Mükemmeliyetçilik takıntısı nasıl yenilir?

Ben mükemmelliyetçi bir insanım ve öyle olmayı seviyorum. İşlerimi çok daha güzel yapmamı sağlıyor. Gelecek ile ilgili daha büyük hedefler koyabilmeme imkan veriyor. Bence mükemmelliyetçilik mükemmel bir şey
Kısa sürede güzel bir sisteme kavuşmak dileğiyle bende aynı işlemci ile 11 yıl gittim 1 ay önce bıraktım onu.
Aynen birkaç haftaya değişeceğim gibi duruyor hayırlısı.

Bence mükemmelliyetçilik mükemmel bir.

Bence bazı yapılamayacak konularda böyle düşürülme olmasa dediginiz gibi aslında iyi olabiliyor. Örnegin yapamıyacagini kabul etmemek gibi. Pes etmek demiyourum. Cidden yapamiyacagini yapmaya çalışmak ve zorla denemekten bahsediyorum.

Bu şey sadece LoL'de geçerli değil... Örneğin bir diziyi izliyorum. Bir sahnede bir şeye gönderme yaptılar ve ben bunu hissettim. o göndermeyi bulamadan diziyi izleyemiyorum. Sadece oyunlarda geçerli olsaydı keşke..

Ben de nadiren takarım ancak önemli bir konuysa, oyunlar benim için önemsiz şeyler, sevmiyorum demiyorum önemsiz şeyler diyorum o yüzden çok takmama sizin yapmanız gereken takıntınıza yenik düşmemek, yapmayacaksınız bu kadar basit, ben tüm takıntılarımı böyle yendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…