Mülakat heyecanını nasıl giderebilirim?

Daha fazla  
Merhaba MSÜ 2024'te sözlü mülakatta elendim. En büyük sebeplerinden ise mutlu bir heyecandan dolayı neredeyse dilimin tutulması ve o anda bildiğim her şeyi unutmam ve bunun gibi bir çok anlık beceriksizlikten dolayı elendim. Bu hep olan bir şey karşımda asker gördüğüm zaman ne diyeceğimi de bilemiyorum. Bir jandarma başçavuş abi ile konuşurken sesim titriyor, kelimelerimi doğru seçmeye çalışıyorum kalbim küt küt atıyor ve bu sorunumdan kaçamam. Önerileriniz var mıdır ne yapabilirim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben geçtim geçen sene ama adp yetmedi. Biraz da şans lazım bende heyecanlandım benden öncekine İstiklâl Marşı'nın 2 kıtasını bağıra bağıra oku demişlerdi biz de istiklal marşını karıştırdık dışarıda benden önce giren herkes bayağı uzun sürdü ben girince kendini tanıt dedi YKS puanımı sordu spor neden düşük dedi tamam çıkabilrisin dedi ama dediğim gibi şans lazım evde sürekli kendi kendine çalışma yap mülakatla ilgili sorulara bak tarih kitabı oku mülakat için...

Ben geçtim geçen sene ama adp yetmedi. Biraz da şans lazım bende heyecanlandım benden öncekine İstiklâl Marşı'nın 2 kıtasını bağıra bağıra oku demişlerdi biz de istiklal marşını karıştırdık dışarıda benden önce giren herkes bayağı uzun sürdü ben girince kendini tanıt dedi YKS puanımı sordu spor neden düşük dedi tamam çıkabilrisin dedi ama dediğim gibi şans lazım evde sürekli kendi kendine çalışma yap mülakatla ilgili sorulara bak tarih kitabı oku mülakat için...

Bizim de benzer bana da YKS puanımı sordu dışarıda beklerken bende istiklal marşını karıştırdım ama sorun bilgi eksikliği değil heyecan. Çalışma yap demişsinde hocam nasıl bir çalışma yapayım bunu bilmiyorum işte. D verdiğin öneriler bilgi eksikliği yüzünden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı