Technopat Youtube'un Heyecanını Kaybetmesi

Tek ben mi farkettim bilmiyorum ama Recep Baltaş'ın sesi, yüzü ve tavırları eski videolardakinden daha farklı artık.
En başından beri bu yorumu arıyorum kimse değinmemiş. Önce ki videolarda Recep Bey herşeye gülerdi neşeli bir insandi. Ancak şuan zorla yaptırılıyor gibi (Recep Bey tehlike altındaysanız öksürürken el altından "help me" deyin basalım ofisi). :) :)

Çok gösterilecek bir olay yok aslında ama anlatılacak şeyler var. Neden? Esas olay gözükmeyen, sıvanın altındaki ses yalıtımı :) Dış seslerden bıktık, inşaat içinde kaldık. Ses ölçüm cihazı da aldık, ilk testler olumlu, her şey yerleşince kesin olarak anlayıp eksik gördüklerimizi öyle tamamlayacağız.

Yeni mekanda düşük tüketimli ama rengi daha doğru LED'ler ve raylı, ayarlanabilir tavan ışık sistemi, daha kalın ışık geçirmez perdeler ve daha düşük ses seviyesinde çalışarak çekimde daha rahat kullanılabilen klima güncellemesi geldi.

Sık kullanılacak test alanlarında yakın konumlandırılmış ethernet prizleri, daha kapsamlı Switch ve Router düzenlemesi ve benzeri geliştirmeler yaptık. Özellikle stüdyo alanı, test cihazlarını da barındırıyordu ve gün geçtikçe yeni kutular eklendikçe bizim çalışma alanımız daralıyordu, şimdi bunları ayırıp ufak bölümler olarak böldük.

Şimdi bütün kolileri tek tek açıp düzenleyerek yerleştirmek, bütün sistemleri baştan kurmak gerekiyor :)

Şimdi bütün kolileri tek tek açıp düzenleyerek yerleştirmek, bütün sistemleri baştan kurmak gerekiyor :)
Dünyanın en zevkli işi ya. İstanbul'da olsam kesin yardıma gelirdim.

Doğru.
Kafaaa ayarından herkese selam ben Recep Baltaş.
Ben Ali Güngör!
Bugün yepyeni bir kafa ayarında sizlerleyiz!

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı