Technopat Youtube'un Heyecanını Kaybetmesi

Belki inanmayacaksınız ama şu video hariç;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

başka hiçbir video izlemedim. :D

Beni taşla kovalayacaklar vallahi. :D

Bu arada yakında bir konu da ben açmayı planlıyorum.

Technopat Sosyal'in heyecanını kaybetmesi şeklinde.

Sanki site üç beş adamdan ibaret.

Geniş bir salonda muhabbet ediyoruz. :D

Neden böyle yahu? :D

Yeni konular da az açılıyor.

Sık sık güncellememe rağmen.

Sosyal'de etkinliğin azaldığına yönelik yorumlar kişisel hisler. Verilere baktığım zaman her yılın aylık etkinlik artışı bile ufak birkaç yayının ve forumun toplamı kadar. Eskiden bir yılda açılan konu artık bir haftada açılıyor. Özetle Sosyal büyüyor, her ay rekor kırıyor. Ha 5 yıl önce de deniliyordu, kurallar kalkmazsa burası büyümez diye, hayır. Burası farklı bir yer sadece, alışılmışın dışında bir yönü var.

Öte yandan özeleştiri: Bizi rahatsız eden, size eksik bilgilendirme yapan ya da otomatik görevlerde takılan program sorunları var, bunlar çözüm takviminde. Site anasayfası gibi sosyal ağı için de düzenli ekip toplantılarımız var.

Yabancı tabirle "Fork" etmemek için, yolu çatallandırıp zayıflatmamak için yazılımlarda ana geliştirme akımlarına bağlı hareket ediyoruz. Sadece kendimize yararlı olmamak, internet topluluklarının güçlenmesi için yeni fikirleri kendimize saklamadan geliştiricilerle paylaşıyoruz, yardımlaşıyoruz, onlar da bize aynısını yapıyor.

Buradaki sorun internetteki en kurallı yerlerden birisi olduğumuz için geliştiricilere pek çok konuda hataları bildirmenin bize düşmesi, kimsenin kullanmadığı araçları ve özellikleri kullanınca, deneyince doğal olarak da bütün program sorunları bize denk geliyor.

Gelişmeleri uygulanabilecekleri sağlıklı en erken aşamada uygulamaya koyuyoruz.

Ali Bey inanın hep forumdayım. Refresh yapıp duruyorum fakat toplamda az yeni konu açılıyor.

Yani hani kasaba ağzı ile ''Ne olacak bu Technopat'ın hali?'' serzenişinde bulunmam asla.

Tecrübe ettiğimi söylüyorum, o kadar. :D

Fakat siz istatistiki bir cevap verdiniz.

Yani vaziyet iyiyse, sorun yok. :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı