Mülteciler gitmeli mi?

Mültecilerin gitmesini istiyor musunuz ?

• Oy verenlerin toplamı
    441
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hümanizm'in o kadar da kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum sadece aradaki farklar ne kadar az olursa o kadar iyi işler.

Aslında böyle bir dil kullanmak istememiştim, burayı Instagram sandım sanırım. Sadece ülkemizde bu insanları meşrulaştırmaya çalışan bir hümanist kitlesi var. Onlar sorun işte.

Son düzenleyen: Moderatör:
Suriyeliler kalsın diyenler, ülkede bunlar gibi milyonlarca var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Allah hepsine rızık verir, burada kalsınlar.

"Onu hiç ummadığı yerden rızıklandırır. Kim Allah’a güvenip dayanırsa Allah ona yeter. Allah buyruğunu mutlaka gerçekleştirir. Allah, her şey için belli bir ölçü koymuştur." (Talak/3)
Onlara veriyor da bize kalmıyor.

Kanıtlamaya gerek bile yok hocam, herkes neyin ne olduğunu biliyor, bir çok kişi korktuğu için ses çıkaramıyorlar maalesef.

Allah hepsine rızık verir, burada kalsınlar.

"onu hiç ummadığı yerden rızıklandırır. Kim Allah'a güvenip dayanırsa Allah ona yeter. Allah buyruğunu mutlaka gerçekleştirir. Allah, her şey için belli bir ölçü koymuştur." (Talak/3)

Evet ama kaç kişiyi öldürdüler?

Benim savunduğum konu ne mültecileri üzelim ne de biz üzülelim. Bir tarafı üzersen nefret zinciri oluşmaya başlar. Kan akıtarak göndermeyi ben bilmiyor muyum? Benim de aklımda bu sorunu çözecek yöntemler var fakat illaki kan akıtıyorsun o yüzden üstüne iyice kafa yorulup çözülmesi gereken sorunlar bunlar.

Zaten senden nefret ediyorlar. İnan bana sen onların ülkesine mülteci gitseydin kafanı k*smişlerdi. Bunu da bir tanıdığım söylemişti kiracısına sormuş biz size mülteci olarak gelsek ne yapardınız diye, kiracısı Suriyeli bizzat yüzüne karşı kafanızı ke*erdik demiş. Daha söze gerek var mı? Olay yalan değil bu arada gerçek.

Herkes gitsinler demiş. Nereye gidecekler? O masum insanları, çocukları, bebekleri direkt PKK'nın yani teröristlerin eline mi verelim? Kim ne derse desin mültecileri Suriye'ye, Irak'a göndermek insanlık suçudur.
Kurtuluş savaşında savaşan atalarımız masum değil miydi? Çanakkale'de savaşan 15 yaşındaki gençler masum değil miydi? Bebeğinden vazgeçip top mermisini taşıyan analar masum değil miydi?

Duygu sömürüsü yapmaya gerek yok. Gidip ülkeleri için savaşsınlar. Yarın bir gün bizimde başımıza bir şey gelince kaçacak halimiz yok. Ayrıca başlarına gelen şeylerden kendileri sorumlular zaten.

Her şeyi geçtim. Madem terörden kaçıyorlar gelip adam gibi duracaklar bu ülkede. Sağ solda gezmeyecekler, geçecekler kendilerine yapılan çadırlara orada yaşayacaklar. Sahillerde, kafelerde gezip turist gibi davranıyorlar. Bunlar mı savaştan kaçmışlar? :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı