Mülteciler için neden önlem alınmıyor?

50 bin oy için, 500 bin oy kaybetmeyi göze alınacak mı sanıyorsunuz? Tam bir komedi. Herhalde ülkede bulunan tüm suriyeliler ve mülteciler seçimde oy kullanacak kafasındasınız? Hoşuma gitmeyen yorumlara gülücük spamlıyorum. Hoşuma giden yorumları da beğeniyorum. Hayırlı günler dilerim :).

Kardeşim konu burada oy kullanmakmı ülkeye giren çıkan belli değil sokaklar Suriye'li dolmuşu şimdi de afganlar geliyor hala sessiz kalıyorsun azıcık şu beynini kullan umarım o afganlar bacını anneni tecavüz etmeye çalışmaz kardeşim.

50 bin oy için, 500 bin oy kaybetmeyi göze alınacak mı sanıyorsunuz?

Zaten yaşlıların %90'ı akp + mülteciler, gençlerinde %90'ı akp karşıtı(bende dahil) sadece orta kısımda kalan insanların oyları değişiyor her türlü karlı çıkıyor reis.

@381258 50 bin oy mu? Son 4-5 senede ülkeye alınan yabancı/mülteci sayısından bir habersiniz anlaşılan. Ülkenin 81 iline yayıldılar. İstanbul'da yalnızca 3 ila 5 milyon arası Suriyeli var. Doğu ve İç Anadolu bölgelerinde bu sayının 2 katı kadar var. Ne anlatıyorsunuz siz ya? Şu an seçim olsa rahatlıkla 10 milyon mülteci var sizin boş yönetiminizi destekleyecek. Bu sayıyı arttırmak tek gayeleri şu an. Ülkenin içinden geçip, tekrar seçilmenin başka bir yolu varsa buyurun söyleyin. İnsanları birbirlerinden ve devletten nefret ettirecek seviyeye getirdiler. Boş konuşmayın! :)

Kaç suriyeli vatandaşlık aldı haberiniz var mı? :D. Ülkede milyonlarca suriyeli olduğunun farkındayım, fakat vatandaşlık alan sayı oldukça az. 2023'e doğru tüm suriyelilere vatandaşlık verilir oy kullanır sanıyorsanız, yanılıyorsunuz. Ülkede çok mülteci var, farkındayım. Yorumlarınıza karşı çıkmıyorum zaten, karşı çıktığım tek nokta bu milyonlarca suriyelinin oy kullanacağını sanıyor olmanız.

Kaç Suriye'li vatandaşlık aldı haberiniz var mı? :D. Ülkede milyonlarca Suriye'li olduğunun farkındayım, fakat vatandaşlık alan sayı oldukça az. 2023'e doğru tüm suriyelilere vatandaşlık verilir oy kullanır sanıyorsanız, yanılıyorsunuz.

Farkındasın ve hala bize iktidarı savunuyorsun yazık kafana.

Kaç suriyeli vatandaşlık aldı haberiniz var mı? :D. Ülkede milyonlarca suriyeli olduğunun farkındayım, fakat vatandaşlık alan sayı oldukça az. 2023'e doğru tüm suriyelilere vatandaşlık verilir oy kullanır sanıyorsanız, yanılıyorsunuz.
Almanya'dan ülkesine tatile gelen gurbetçi bile oy kullanabiliyorsa Suriyelilere de vatandaşlık vermeden oy kullandırırlar.

Göç normalde güçtür (Bkz. Almanya). Fakat kontrolsüz göç büyük zararları vardır. Demografik yapının bozulması, ucuz işçilik gibi. Demografik yapı iyice bozulmaya başladı. Ucuz işçilik ise özellikle forumdaki iş sahibi olmayan arkadaşlar çok iyi bilir. Ülkenin %43 asgari ücret ile çalışıyor. Hatta milyonlarca kişide bunlar göçmenler dahil sigortasız çalışıyor.

Neymiş iç savaş varmış ülkelerinde, 15 Temmuz 2016'da bizde de FETÖ darbe yapmaya çalıştı, bizim halk tanka karşı durmadı mı ? Şimdi bayrama ülkelerine gidiyorlar. Hatta ileride Avrupa ülkelerine göçünce (Bizim ülkemiz yetmedi onlara tabii.) Türk kimliği çıkartmayanlar var.Şimdi burada ağzımı açmayayım. Şu göçmen sorunun ne kadar büyük bir soruna dönüşeceğini çok küçük bir araştırma yaparak öğrenebilirsiniz.

Farkındasın ve hala bize iktidarı savunuyorsun yazık kafana.

Önce oku ve anla. Benim neye karşı çıktığımı, neye katıldığımı yorumlarımı okuyarak öğren. İktidarı savunduğumu nereden çıkardın, ahahah.

Mültecilerin çok olduğunu ben de söylüyorum. Benim tek katılmadığım nokta bu mültecilerin hepsinin oy kullanacağını sanıyor olmanız. Keşke hemen karşı çıkmadan önce okuyup anlasak da öyle karşı çıksanız. Üslubunuzu da düzeltin lütfen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı