Müşteri hizmetleri ping düşürür mü?

Kabloysa değer yüksek.
Aygıt yöneticisine gir. Ağ bağdaştırıcıları bölümüne gel ve internete bağlandığın aygıtı seç. Sonra gelişmiş bölümüne tıkla.

Eki Görüntüle 2129431

İşaretlediğim yerleri devre dışı bırak.

Sonra aşağıdaki linkten DNS jumperı indir.

Uygulamayı aç ve en hızlı DNS seçeneğine tıkla. Oradaki testi yaptıktan sonra en düşük pingli çıkan DNS'yi uygula.
Hangisine bağlı olduğum nasıl anlarım?

Hangi firmayı kullanıyorsun.
Vodafone.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-02-29 225720.png
    Ekran görüntüsü 2024-02-29 225720.png
    9,4 KB · Görüntüleme: 30
Kabloysa değer yüksek.
Aygıt yöneticisine gir. Ağ bağdaştırıcıları bölümüne gel ve internete bağlandığın aygıtı seç. Sonra gelişmiş bölümüne tıkla.

Eki Görüntüle 2129431

İşaretlediğim yerleri devre dışı bırak.

Sonra aşağıdaki linkten DNS jumperı indir.

Uygulamayı aç ve en hızlı DNS seçeneğine tıkla. Oradaki testi yaptıktan sonra en düşük pingli çıkan DNS'yi uygula.
Yaptım olmadı. internet hız testinde aldığım pingi oyunda da alıyorum.

Yaptım olmadı. İnternet hız testinde aldığım pingi oyunda da alıyorum.
Modeme reset atmayı deneyebilirsin.
Bende birkaç ay önce ping sorunu yaşıyordum. Müşteri hizmetleri ve DNS ayarları etkili olmadı. Bende eskimiş modemimi değiştirdim ve wifi yerine kabloyla bağlandım internete. Bu şekilde sorunum çözüldü. 30ms sabit pingim.

Bende birkaç ay önce ping sorunu yaşıyordum. Müşteri hizmetleri ve DNS ayarları etkili olmadı. Bende eskimiş modemimi değiştirdim ve wifi yerine kabloyla bağlandım internete. Bu şekilde sorunum çözüldü. 30ms sabit pingim.
Bende de kötüydü ping ve indirme hızı, modemi değiştirdiğimizde ping azalmışdı indirme hızı artmıştı.

Başka çözüm öneriniz yoksa Çözüm olarak işaretleyeyim, bende olmasa da başkasına faydalı olur.

Birden fazla çözüm işaretlendiği aklımdan çıkmış. 😁

CS 2, Warband, Bannerlord, oyununda 60 ping oluyor üstüne çıktığını görmedim
Yanlış bilgilendirme yapmışım. Türk sunucusu olmayan sunucularda ping daha yüksek olur. Örnek olarak CS 2 de Türk sunucusu olmadığından. ping internet hız testinden yüksek ping gösterir

Son düzenleme:
Şu siteden altyapı sorgulaması yapar mısın goknet altyapı sorgulama bir de Vodafone peering ve çıkışları iyi olmadığı için ping yüksek olabilir TurkNet ya da Türk Telekom'a geçerseniz pinginiz düşer biraz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı