Müzik bağımlısı olmak

Hayır eski hip hop dinleyicisiyim.
O zaman oldschool'dan Hayki'den Joker'den Allame'den Hidra'dan Pit10'dan Şehinşah'dan şaşma.
Dostum tek tük rap dinlemiyorum, rapte de sound çeşitliliği var, synthwave, metal trap gibi. Düz trash metal rock dinleyemiyorum ama rapinde birçok tarzını dinlerim.
O thrash bu arada. Hatan şu direkt Metal'e dalmak. İlk metal dinlediğimde Megadeth, Black Sabbath dinleseydim yüzde doksan ihtimal hala rap dinlerdim.

Zaten ek olarak nefret grubu kuvvetmira falanda dinliyorum yoksa KHNOKHTAr mOrUQ diye gezmiyorum.
İyi ama bak sana hayati önerim asla tek bir tür ile kendini kısıtlama. Her türü dinle, bir türü çok dinle çok sev ama o türden başkalarını da dinle. Kalitesini dinle müziğin, emek olanını dinle. Pop, Funk, Punk, Rock, Metal, klasik, blues, jazz, türkü, opera... gibi bu senin sadece müzik zevkini değil direkt kişiliğini de kaliteli yapacaktır.
Yorumlara bakıyorum da adam derdine derman arıyordu olay ne ara müzik önerilerine geldi :D
Haklı.

Bir doz vereyim mi ? :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Nasıl olarak nitelendireceğimi bilemediğim için öyle yazdım, zaten trap metal diye yazılıyormuş.
Google'a göre var ama Google'a göre khontkar, ezhel falan rapci .
Hocam benim de aklıma bir yorum geldi pit10 ve sansarın kasımpatı şarkısında yorum şu: Neden sansar burada ülkü ocağı başkanı gibi duruyor.
Bozsansar ulusun, Tanrı Pit10'u korusun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı