Opel Astra G
Hectopat
Tabii ki ne zannediyorsunuz Online derste bedenden bile yazı yazdırıyorlar ve yukarıda Allah var en fazla yazı yazdıran bedenci:=)
Şikayet etsem bile diğer arkadaşların çalabiliyor sen niye çalamıyorsun derler. 2 elde zor bir şekilde kapmam lazım notu. Niye müzik dersi veriyorlar onu da bilmiyorum, müzik hayatta bir işe yaramıyor.Yukarıda denilenler gibi yapabileceğini öner, veya yukarıda denilen gibi bir hile deneyebilirsin, ama 2 el ile nasıl çalacaksın bilmiyorum.
Müdür diyebilir ama CİMER'den mutlak olumlu haber gelir.Şikayet etsem bile diğer arkadaşların çalabiliyor sen niye çalamıyorsun derler. 2 elde zor bir şekilde kapmam lazım notu. Niye müzik dersi veriyorlar onu da bilmiyorum, müzik hayatta bir işe yaramıyor.
Hocam ben bu işlere bulaşmayı pek sevmiyorum. Ailem uğraşcak falan zaten ailem çalış diyor ben hangi birine çalışacağım. Müzikten 0 alırsam alcam artık veya 50 60 alırım sanırsam o da girdiğim için. Discord varsaMüdür diyebilir ama CİMER'den mutlak olumlu haber gelir.
Discord kullanıyorsanız adınızı verebilir misiniz ?6. Sınıfsanız hocanın sizden çok beklentisi olmayacaktır diye düşünüyorum, Melodika'da bir çok şarkıyı canım sıkılınca çalıp notalarını bir kağıda not ederdim, çalması çok keyifli ve aşırı kolay.
Hocam Çınar şarkısının da notalarını atarsanız cidden çok yardımcı olur.Hocam yardımcı olur mu bilmem ama notlarımda bir şey buldum ne olur ne olmaz atayım.
Eki Görüntüle 938139
fa# dediğim şey fa'nın yanındaki siyah nota olabilir zannedersem, re____'de sessizlik gibi bir şey olabilir ya da notaya uzun süre basma, müziği dinleyip bunları uygulamaya çalışırsan işe yarar gibi.
(Benim melodikama göre yapmışım olmazsa kusura bakma.)
Kusura bakma Çınar şarkısını hiç duymadığımdan çalmadım, ama bugün içinde çalmaya çalışırım.Hocam Çınar şarkısının da notalarını atarsanız cidden çok yardımcı olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.