Müzik Dersinden 0 Almak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabii ki ne zannediyorsunuz Online derste bedenden bile yazı yazdırıyorlar ve yukarıda Allah var en fazla yazı yazdıran bedenci:=)

Yukarıda denilenler gibi yapabileceğini öner, veya yukarıda denilen gibi bir hile deneyebilirsin, ama 2 el ile nasıl çalacaksın bilmiyorum.
Şikayet etsem bile diğer arkadaşların çalabiliyor sen niye çalamıyorsun derler. 2 elde zor bir şekilde kapmam lazım notu. Niye müzik dersi veriyorlar onu da bilmiyorum, müzik hayatta bir işe yaramıyor.

Şikayet etsem bile diğer arkadaşların çalabiliyor sen niye çalamıyorsun derler. 2 elde zor bir şekilde kapmam lazım notu. Niye müzik dersi veriyorlar onu da bilmiyorum, müzik hayatta bir işe yaramıyor.
Müdür diyebilir ama CİMER'den mutlak olumlu haber gelir.

Müdür diyebilir ama CİMER'den mutlak olumlu haber gelir.
Hocam ben bu işlere bulaşmayı pek sevmiyorum. Ailem uğraşcak falan zaten ailem çalış diyor ben hangi birine çalışacağım. Müzikten 0 alırsam alcam artık veya 50 60 alırım sanırsam o da girdiğim için. Discord varsa
6. Sınıfsanız hocanın sizden çok beklentisi olmayacaktır diye düşünüyorum, Melodika'da bir çok şarkıyı canım sıkılınca çalıp notalarını bir kağıda not ederdim, çalması çok keyifli ve aşırı kolay.
Discord kullanıyorsanız adınızı verebilir misiniz ?
Bence boş bir konu oldu. Müzik hocası sanırım 0 vermez en azından ben öyle düşünüyorum. Küçük bir olayı büyütmeye gerek yok bence. Konuyu kilitlenmesi için raporladım.

Hocam yardımcı olur mu bilmem ama notlarımda bir şey buldum ne olur ne olmaz atayım.

DenizÜstüKöpürür.jpg

fa# dediğim şey fa'nın yanındaki siyah nota olabilir zannedersem, re____'de sessizlik gibi bir şey olabilir ya da notaya uzun süre basma, müziği dinleyip bunları uygulamaya çalışırsan işe yarar gibi.

(Benim melodikama göre yapmışım olmazsa kusura bakma.)

Deniz Üstü Köpürür o kadar zor değil. Çınar ise muhtemelen calınmak için koyulmus basit bir ezgidir. Melodika üstünde notalar yazması gerekir. Bir kağıda deşifre edilmiş halini yazın ve çalın. "||:" olan kısımları iki kere çalmazın gerekmekte.

Arkadaşların dediği gibi biraz katı hoca. Seçmeli müzikten not vermek için bir belgesel attı onu izleyip not tutmamızı istedi 30 dakika. Durumu bildiririm 0 alacağımı sanmıyorum. Çalışıp 100 alırsam iyi olacak ama çalmak istemiyorum ve hangi bir şeye çalışacağımı da bilmiyorum.

Hocam yardımcı olur mu bilmem ama notlarımda bir şey buldum ne olur ne olmaz atayım.

Eki Görüntüle 938139
fa# dediğim şey fa'nın yanındaki siyah nota olabilir zannedersem, re____'de sessizlik gibi bir şey olabilir ya da notaya uzun süre basma, müziği dinleyip bunları uygulamaya çalışırsan işe yarar gibi.

(Benim melodikama göre yapmışım olmazsa kusura bakma.)
Hocam Çınar şarkısının da notalarını atarsanız cidden çok yardımcı olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı