Muharrem İnce kazanabilir mi?

• Konuyu başlatan WolreaG
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 154
  • Görüntüleme 10.684
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mansur Yavaş dışında Erdoğan'a karşı kazanabilecek biri yok. Ama maalesef kendileri tarih yazmayı değil tarih olmayı seçtiler.

İnsanlar size hak vermek zorunda değil ve AKP CHP arasında ise seçim zaten sonuç belli AKP kazanır CHP de böyle fındık zekalı insanlar olduğu sürece.
Olay hak vermek vs değil. Doğru olduğunu bile bile gülücük atıyorsunuz. Doğruya doğru, yanlışla yanlış diyebilsen zaten zamanında AKP güzellemesi yapmazdın.

İsteğim her ne kadar 2. turda İnceyi görmek olsa da %99 çıkamayacak, yine Kılıçdaroğlunu göreceğiz. Twitter'da her ankette (kim yaparsa yapsın) Muharrem İnce 1. geliyor ancak çoğu kişinin atladığı bir şey var, diğer büyük rakiplerin seçmenleri oralara uğra(ya)mıyor.

Önce YSK İlçe Seçim Kurulu Başkanlıklarına yüz bin imza verilmesi lazım.
Ondan sonra da en yüksek memur maaşının on katı kadar başvuru ücreti yatırmak lazım.
İnce'nin aday olmasını isteyenlerin bu sorumlulukları alması lazım. Sosyal medyada, buralarda yazıp çizmekle olmuyor.
Partine üye ol, imzanı ver ve pamuk eller de cebe tabi ki.

Gelelim neticeye;
Bunlar olduktan sonra İnce'nin seçilmesi için tüm adayların seçimden çekilmesi lazım. 😄
İnce'yle herhangi bir sorunum olmaz. Vallahi de billahi de oy veririm o zaman.

En yüksek oy potansiyeli Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın. KK'ye muhalifler bile vermek istemiyor AKP seçmeninden asla oy alamaz. Ama Mansur AKP'den rahatlıkla alıyor.

Hocam masadan kk çıkacağına kesin gözle baktığım için öyle konuştum İmamoğlu falan çıksa çok daha iyi olur tabii ama bu saaten sonra zor hatta imkansız.

Eğer iyi parti desteklerse ve HDP de aday çıkartırsa bence Kılıçdaroğlundan fazla oy alıp 2.tura kalır.
2.Turda HDP Erdoğanı desteklerse kazanamaz.

Arkadaşlar malum seçimler yaklaşıyor. Şu an tek seçenek özdağ veya ince. Siyaseti biliyorum fakat bu 6'lı masa dışındakilere pek hakim değilim. Şimdi iyi, zafer ve memleket partisi ittifak olup bir kişi mi çıkaracaklar yoksa ayrı ayrı mı? Muhtemelen bu 3'ünden en iyi aday muharrem ince çıkar gibi, peki bu ince RTE'ye rakip olabilir mi? Vaatlerini okudum ve açık mikrofondaki bölümünü izledim ve dedikleri "eğer reşit olsaydım kesinlikle bu adama verirdim" dedirtti. Sizce 3'lü ittifak olur mu? Muharrem ince güzel bir rakip mi Erdoğan'a karşı?

Erdoğan baskı kurmaz ise ilerleyen süreçte ince dahda yükseliş saglayacak 2018'i göz önünde bulundurarak yorum yapıyorum %30 gençler veya AKP Mansur Yavaş'dan vaz geçen çogu kişi inceye oy atacaktır gündemde tutulması ve sahada daha aktif olması sonucu 2.tura kalırsa alabilme ihtimali var.

Muharrem İnce iyi bir siyasetçi ancak önümüzdeki 2 seçimde Cumhurbaşkanı olması bir tık imkansız. Ha, 2 ay sonraki seçimlerde zaten olamaz o bile biliyor ve uzun vadeli yapıyor planlarını. Ondan sonraki seçimlerde belki..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı