h4yrettinx
Hectopat
Mansur Yavaş dışında Erdoğan'a karşı kazanabilecek biri yok. Ama maalesef kendileri tarih yazmayı değil tarih olmayı seçtiler.
Olay hak vermek vs değil. Doğru olduğunu bile bile gülücük atıyorsunuz. Doğruya doğru, yanlışla yanlış diyebilsen zaten zamanında AKP güzellemesi yapmazdın.İnsanlar size hak vermek zorunda değil ve AKP CHP arasında ise seçim zaten sonuç belli AKP kazanır CHP de böyle fındık zekalı insanlar olduğu sürece.
En yüksek oy potansiyeli Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın. KK'ye muhalifler bile vermek istemiyor AKP seçmeninden asla oy alamaz. Ama Mansur AKP'den rahatlıkla alıyor.
Arkadaşlar malum seçimler yaklaşıyor. Şu an tek seçenek özdağ veya ince. Siyaseti biliyorum fakat bu 6'lı masa dışındakilere pek hakim değilim. Şimdi iyi, zafer ve memleket partisi ittifak olup bir kişi mi çıkaracaklar yoksa ayrı ayrı mı? Muhtemelen bu 3'ünden en iyi aday muharrem ince çıkar gibi, peki bu ince RTE'ye rakip olabilir mi? Vaatlerini okudum ve açık mikrofondaki bölümünü izledim ve dedikleri "eğer reşit olsaydım kesinlikle bu adama verirdim" dedirtti. Sizce 3'lü ittifak olur mu? Muharrem ince güzel bir rakip mi Erdoğan'a karşı?
Deniz Gezmiş'in nesi varmış dostum? Faşist misin?Deniz Gezmişte var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.