Muharrem İnce kazanabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk tur RTE %25-35( fazlası olursa üzülürüm )
Kk%20-30
Mi %5-7
HDP adayı %10
Ve diğerleri.
Tahminimce 2. turda kk alır(HDP ve miden oylar gelir 2.turda )
Belki RTE %5-6 fazla kk o kadar az alır.
Bir ihtimal böyle de olabilir.
Tahminimce böyle bir seçim olacak.

Kk%20-30
Mi %5-7
HDP adayı %10
Ve diğerleri.
Nasıl yaparlar bilmiyorum ama bu seçimi, diğer tarafları kırmadan HDP oylarını alan kazanacak diye düşünüyorum. Gerçi AKP, kendi kitlesi ne olursa olsun fikrini değiştirmeyecek olduğundan biraz daha esnek koşullarda. Hüda Par gibi partilerle anlaştığını görünce onları sıkan tek mevzunun HDP'nin dindar bir ideolojide olmaması diye düşünüyorum.

Gençler kadar yaşlılar da var. Onların favorisi Kılıçdaroğlu gibi gözüküyor. Muharrem İnce kazanamaz bu seçimi boşuna ümitlenmeye gerek yok.

Hayır kazanamayacak. Kendisini severim ama bu seçim adına adaylığını geri çekip KK'yi desteklemesi gerekiyor. Hatta kendisinin Milli Eğitim bakanı olmasını bile çok isterim.

Kk%20-30
Mi %5-7
HDP adayı %10
Ve diğerleri.

AKP büyük ihtimalle %31-32,5 arası alacaktır, seçmenlerini küstürdüler,

CHP %26-27 arasında takılacaktır yine maalesef,

İYİ PARTİ %10-11 arasında alacaktır,

HDP %10-13

Zafer Partisi %2-3

Memleket Partisi %4-5

Büyük ihtimalle böyle bir tablo ile karşılaşacağız ve seçim çok yüksek ihtimalle 2.tura kalacak, umarım kalmaz ancak kalacak gibi. Çoğu parti Erdoğan karşısında kim varsa onu destekleyeceğini söylüyor umarım Saray iktidarını tarihe gömeriz.

Kazanamaz bana göre Max %5 alır. Keşke kılıçdaroğlunu desteklese seçimi öyle garanti kazanırız.

Muharrem İnce kazanabilir mi? Bana kazanır gibi geliyor çünkü sinirli bir gençlik ve bir sürü oy var bence alabilir. Ama biraz abartılıyor çünkü edit yapaların çoğu oy kullanamayacak.

Muharrem ince kazanabilir mi? Bana kazanır gibi geliyor çünkü sinirli bir gençlik ve bir sürü oy var bence alabilir. Ama biraz abartılıyor çünkü edit yapaların çoğu oy kullanamayacak.

Keşke CHP'nin adayı olsaydı o zaman kazanabilirdi ama memleket partisinde kazanması imkansız.

Hayır kazanamaz. Zaten şu haliyle bile gazetecileri arayıp fırça atan adam kazanmasın, demek ki gücü eline alsa napacak. Eskiden severdim ama şu son zamanlarda sevmiyorum hiç. %2-3 alır tahminimce ama o bile zarar bence adaylığını çekmeli. En azından iyi bir hareket yapmış olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı