Muharrem İnce'ye oy verir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dostum öncelikle seninle aynı kuşkuları taşıyoruz, hak veriyorum ancak hak vermediğim konu İnce konusu. Bana göre planı, duruşu olan bir siyasetçi. Açık sözlü olmasından dolayı kazanma ihtimali yok oy kaybediyor ama seni temsil eden bir siyasetçiye yakınlık duyar ona oy verirsin. Çocukça ayrıldığını söylüyorsun ancak fazla araştırmadığını varsayıyorum, bence sebepleri haklı.

Doğru parti nedir? CHP doğru olduğunu düşünüyorsun ama ikisi de birbirinden farksız. Kurdukları masada bile 2 sağcı, 1 etkisiz eleman var. AKP nasıl hüda partisiyle ittifak yapıyorsa CHP'de h*p ile yakınlığı ve desteğinin alındığı biliniyor. İkiside aynı, fark yok. 🙃
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Açıkladığınız için teşekkür ederim hocam.
Bu arada, ben CHP'nin doğru parti olduğunu düşünmüyorum fakat ikinci tura kalsa bile oy vermeyeceğini söyleyenler var.
 
inşallah
 
Muharrem İnce'ye oy verebilmem için ortada 2 aday kalması lazım. Bu adayın birinin de Kemal Kılıçdaroğlu olması lazım.
 
İlk olarak siyasi görüşümü belirtmeme rağmen beni CHP'li olarak görmenize çok üzüldüm. Her seçim senesi aynı şey oluyor ve biz bunun doğru olmadığından bahsediyoruz.
Şimdi arkadaşlar gerek yaş veya gençliğin verdiği hisler ile birilerini çok fazla yükseğe çıkarıyoruz ancak işler böyle değil...
Hocam siyasi görüş belirtmenize zaten gerek yok. Ampul'un karşısında, terlik olsa bile oy vereceğiz zaten. Evet haklısınız, Özdağ'da olduğu gibi viral oldu ama benim kaanatimce İnce'de böyle olmayacak. Çünkü İnce'nin bir çok güzel konuşması var. Şu anda ülkenin geleceğini düşünmekten başka çaremiz yok. Eğer ampul kazanırsa, şeriat yakındır. İttifak olan partiler akıllara zarar çünkü. Koyu bir inceci değilim, sadece altılı bazadan kaliteli olduğunu düşünüyorum.
 
Defalarca yenilen Kemal'e oy vermek vatani göreviniz ama.
Kemal'e oy verir miyim henüz karar vermedim. İnceye kesinlikle oy vermeyeceğimi biliyorum. Ama ille de Vatani görev istiyorsan cevabım; "RTE'nın gideceği senaryo ne ise görevim de odur." 😉
 
Eğer ampul kazanırsa, şeriat yakındır. İttifak olan partiler akıllara zarar çünkü. Koyu bir inceci değilim, sadece altılı bazadan kaliteli olduğunu düşünüyorum.
Eğer şeriat gelirse ne olur. Ve AKP 20 senedir bu şeriatı neden getiremedi.

Şeriat deyince ne anlıyorsunuz?
 
Sanırım İnce'ye vereceğim ancak bir tarafım da KK diyor. Keşke CHP mevcut politkasından vazgeçseydi. Bundan 1 yıl önce aklımda oluşan senaryo çok farklıydı. Artık neyin ne olduğunu bilmiyorum. Ama bildiğim bir şey var. Ben bir 5 yıl daha AKP Türkiyesi'ne KATLANAMAM.
 
Başkanlık seçiminin olduğu gece ilk sandıklar açıldıktan hemen sonra ortadan kayboluşunun sebebini hala öğrenemedim. Ne oldu?
Umarım 18+ değilsindir. Çünkü bu soruyu aradan 5 yıl geçmesine rağmen hâlâ soran ve kendince doğru/yanlış cevabı bulamayan birisi bir şeyleri yanlış yapıyor demektir.

Bu seçimi KK ilk turda kazanamaz. İkinci tur kesin gibi bir şey zaten. O yüzden boşuna oy bölmeyin ilk turda bitirelim işi ayaklarına yatmayın. Mansur Yavaş cumhurbaşkanı adayı olsa anca o zaman ilk turda kazanma ihtimali olurdu.
 
Sinan Oğan Ata ittfakı olmadan önce verecektim ama şimdi Kılıçdaroğluna inata topaç gibi dönen dersimli başkan seçerek sizden özür diledik diyor Atatürk'e hakaret ediyor sen Tunceli'ye nasıl dersim dersin be adam. Hdp'ye gidiyor selo serbest kalsın diyor sonra Babala Tv'de ben demedim diye yalan söylüyor. Terör örgütü bağlantılı amedspor'u destekliyor. Dhkpc üyelerini destekliyor. (Meral Akşener masadan kalkınca hemen Ümit Özdağ'ı sattı ve tek kaldı)

Tamamen acemi ve topaç gibi dönen inanılmaz sahtekar bir lider. Bak söylüyorum ya Ata ittifakına verin yada gidin Chp'ye verin en azından Chp ne ise o, adam bir kere bile ne mutlu Türküm diyene dememiş Türk olmayan Hakkari'ye özerklik kuracağım diye açık açık demiş bir Kripto kılıçdaroğlu. Atatürk'ün genci olarak mideniz kaldırıyorsa verin, yoksa alternatif var.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı