Muhasebe yedekleri için Harddisk mi SSD mi?

Makaleler
3
Yer
Konya veya İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, bundan 3 yıl önce aldığımız 1TB Taşınabilir diski yanlışlıkla bozdum. Yedek alma amaçlı yeni bir disk alacağız ancak önemli olan performanstan ziyade dayanıklılık. Bu disk benim laptopumda duracak ben yer yer diski söküp masaüstü bilgisayara takıp yedek alacağım yer yer de sökmeden flash bellekten diske atarak yedek alacağım. Ayrıca cihazımda da aktif olarak kullanacağım. 500GB Bir HDD almak mı daha uzun ömürlü olur SSD almak mı?
Bütçemiz fazla yok en ucuza halletmek istiyoruz.
500GB SSD ve HDD önerilerinizi de verirseniz çok iyi olur.

Bulut depolama daha mantıklı. Her yerden de ulaşabilirsin.
Bulut depolama ayrıca yapılacak zaten.

Günümüzde 500 GB HDD üretiliyor mu o bile meçhul. Fazla iş yapmayıp sadece arada bir yedek yapılacaksa SSD daha iyi olacaktır. Tabii bütçeyi de hesaba katarak seçiminizi yapın.
Diski sadece dosya, resim depolama amaçlı kullanacağız. İçine oyun yüklemeyeceğim ancak laptopta sürekli çalışıyor olacak ve normal bir diske göre daha fazla sökme takma işlemine maruz kalacak. Bütçemiz 500GB HDD ve 480GB Patriot SSD almaya yetecek derecede ancak dediğim gibi hangisi dayanıklı olacaksa onu tercih etmek istiyoruz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı