Murat5038 neden Yönetici değil?

Bu nasıl bir merak ya? :D
Aşırı diye nitelendirebileceğiniz kadar saygı duyduğum bir hocamdır kendisi. Kendisinin ismi dahi geçtiğinde yüzümde gülümseme oluşuyor içinde sempati oluşuyor. İnşallah daha iyi yerlere gelir sayın @Murat5038 hocam, başarı hapıları her daim açık, parlak ve güzel olsun inşallah. <3 🌹 🤲
 
@Murat5038 hocam, 2015'e kadar Yönetici'ydiniz. Özel değilse neden 5 senedir yönetici olmadığınızı açıklayabilir misiniz?
Özelliğinden değil ancak yönetim içinde alınan kararlar yönetim içinde kaldığından burada yazmak veya dillendirmek doğru olmayacaktır. Olmuş bitmiş bir şey nasıl olsa. Burada daha önce de bazılarına dediğim gibi adda yönetici yazmış kullancı yazmış vb. beni için önemli değil :) Önceleri de beni tanıyan bilir bu tür kimliklere gözüm olmadığını. Olursa olur, olmazsa da sıkıntı yok her zaman demişimdir.
Sözleriniz için de sağ olun, bir yardımım dokunabildiyse ne güzel.
 
Ayrılış nedenini hatırlamıyorum, zaten hatırlasam da kendisi söylemediği için ben de söylemezdim. Yalnız şunu anlamak gerekiyor; bir konuda yetkin ya da yüksek mesajlı olan her üye yönetimde olacak diye bir şey yok. Geçmiş dönemde yönetimle arasında bir sorun olabilir, foruma yeterli vakit ayıracak durumda olmayabilir ya da yetki istemiyor olabilir.

Yönetimde olmak çoğunuza güzel bir şeymiş gibi gelse de sorumluluğu fazla ve her gün mesai saatlerinde normal şartlarda asla muhatap olmak istemeyeceğiniz bir sürü kişiyle uğraşmanız gerekiyor. Forumda serbest olarak takılmak çok daha keyifli bence, diğer türlü bir "mecburiyetten" dolayı burada bulunulduğunda foruma girmek istemeyebiliyorsunuz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı