Muratabigf olayları gerçek mi?

ReqSeuZ

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Muratabigfnin son olayları gerçek mi? Evindeki eşyalarını satması her şeyi bırakması. Gerçekten iflas etmiş durumda mı yoksa kurgudan ibaret mi?
Son olarak testo taylanın çekmiş olduğu video biraz kurgu gibi geldi. Ama genele bakarsak muratabi gerçek olduğunu da söylüyor.
Değişik bir durum.

Muratabigfnin son olayları gerçek mi? Evindeki eşyalarını satması her şeyi bırakması. Gerçekten iflas etmiş durumda mı yoksa kurgudan ibaret mi?
Son olarak testo taylanın çekmiş olduğu video biraz kurgu gibi geldi. Ama genele bakarsak muratabi gerçek olduğunu da söylüyor.
Değişik bir durum.

Anlattığına göre gerçek hocam ama bizim bunu bilmemiz imkansız.

Tabii ki de kurgu, o adamın parasının bitmesi mümkün mü sence? Uzun videolarını ve izlenme sayılarına bak, abonelerine bak. Katıl üyesi çok fazla. Bu adamın batması mümkün değil. Her şeyi satıp paraya çevirip 0'dan başlayacaktır ki bende bazen ufak çaplı öyle yapabiliyorum.

O adamın kolay kolay batacağını sanmıyorum. Eski çektiği oyun videoları bile hâlâ izleniyorken batmaz, düşünmüyorum batacağını.

Tabii ki de kurgu, o adamın parasının bitmesi mümkün mü sence? Uzun videolarını ve izlenme sayılarına bak, abonelerine bak. Katıl üyesi çok fazla. Bu adamın batması mümkün değil. Her şeyi satıp paraya çevirip 0'dan başlayacaktır ki bende bazen ufak çaplı öyle yapabiliyorum.

İzlenme uğruna yapacağını sanmıyorum ama aylık izlenme sayısı son videolardan önce yükseldi.

Bana da öyle geliyor bu kadar kolay batıp her şeyi bırakıp bir anda gecekonduda yaşamaya başlaması.
Orkun Işıtmakla yakın arkadaşlardı en kötü o yardım ederdi bence.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar, video kurguymuş. Gerçek değilmiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı