Mutlu değilim

Makaleler
1
Daha fazla  
Yani ne bileyim her insan kendinde potansiyel görmez veya görür bilemem. Ama ben her konuda iyi olmak isteyen birisiyim. Bu sene 11'e geçtim ve ders çalışmam gerek. Psikolojik çok sorunlar yaşıyorum ders falan çalışmak yalan oldu. Annem kanserdi ve birkaç gün önce ameliyat oldu. Yıllardır babamla ettiğimiz kavgalar yüzünden sinir problemim var destek alıyordum. Üstüne bir de kız olayı oldu reddedilme, kullanılma falan. Ben hayatım boyunca başarılı bir öğrenci oldum fakat şu an gerçekten konu anlatımı bile dinlesem anlayamıyorum. Bu psikolojiden nasıl çıkabilirim? Lütfen bunları mı dert ediyorsun gibi kalp kırıcı şeyler söylemeyin.

Ailenden kendini uzak tut ve güzel bir tatile çık kendine seni sevecek bir arkadaşlar ve sevgili yap derim bol bol çikolata ve acı ye onlar mutluluk verir insana.

Yaşadığın spesifik olaylar hakkında bir psikolog ile görüşüp bunun üstesinden gelerek.
Bunu düşünüyorum, teşekkürler.
Ailenden kendini uzak tut ve güzel bir tatile çık kendine seni sevecek bir arkadaşlar ve sevgili yap derim bol bol çikolata ve acı ye onlar mutluluk verir insana.
Ailemden uzak tutmam mümkün değil ki en çok ihtiyacı olduğu zaman şu zamanlar. Zaten kilo problemim var çikolata bir nebze mutlu ediyordu onları da kestim.

Bunu düşünüyorum, teşekkürler.

Ailemden uzak tutmam mümkün değil ki en çok ihtiyacı olduğu zaman şu zamanlar. Zaten kilo problemim var çikolata bir nebze mutlu ediyordu onları da kestim.

Kilo alıyorum diye seni mutlu eden yiyecekleri uzak tutma derim kilo almak kilo vermek çok kolay ve bu hayat sadece saçma bir oyun üzünme derim bu zor zamanlar bittiği zaman kendine güzel bir tatil yap iyi gelir yeni arkadaşlar edin seni sevecek bir can dostu bul balık kuş veya belki kedi köpek olabilir.

Katlanacaksın dostum, doğmadan önce coğrafyanı, anne ve babanı dikkatli seçeceksin işte, sana tavsiyem bunları unutmaya çalış hedeflerine odaklan sadece. Başka da diyecek bir şeyim yok bu forumda psikolog veya hayat tecrübesi bol olan insanlara rastlaman zor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı