Kazanması kolay oyunlar oynayıp kendinizi tatmin edebilirsiniz.Genellikle metal veya rock takılıyorum. Çok hırslı bir insan olduğumdan oyunlardan da zevk alamamaya başladım kazanma arzusundan. Destek almayı düşünüyorum.
Kazanması kolay oyunlar oynayıp kendinizi tatmin edebilirsiniz.Genellikle metal veya rock takılıyorum. Çok hırslı bir insan olduğumdan oyunlardan da zevk alamamaya başladım kazanma arzusundan. Destek almayı düşünüyorum.
Valorant'ta başarılı olduğuma inanıyorum fakat yanıma gelen kişiler ya velet oluyor ya da feedliyor inanılmaz sinir bozuyor.Kazanması kolay oyunlar oynayıp kendinizi tatmin edebilirsiniz.
Hikayeli oyuna başla ama korku türü olmasın. Witcher 2, 3, Metro serisi, GTA V, GTA IV gibi oyunları öneririm. Rütbeli oyunlardan biraz uzaklaş. Kaybediyoruz diye üzülünce yada sinirlenince sana - puan olarak geri dönüyor.Genellikle metal veya rock takılıyorum. Çok hırslı bir insan olduğumdan oyunlardan da zevk alamamaya başladım kazanma arzusundan. Destek almayı düşünüyorum.
Tomb Raider oynuyordum işlemci yetmiyor bir anda 20leri görebiliyor. Çin'den bir işlemci alayım ilk iş bu olacakHikayeli oyuna başla ama korku türü olmasın. Witcher 2, 3, Metro serisi, GTA V, GTA IV gibi oyunları öneririm. Rütbeli oyunlardan biraz uzaklaş. Kaybediyoruz diye üzülünce yada sinirlenince sana - puan olarak geri dönüyor.
Nasıl 20 hocam?Tomb Raider oynuyordum işlemci yetmiyor bir anda 20leri görebiliyor. Çin'den bir işlemci alayım ilk iş bu olacak![]()
GTX 960'ın yanında İ3 2100 koyarsan hangi ayarlara alırsan al antik şehirlerde o FPS'lere düşebiliyor.Nasıl 20 hocam?
Ben FX6300'e 4.2 OC yaparak anca darboğazı kapattım.GTX 960'ın yanında İ3 2100 koyarsan hangi ayarlara alırsan al antik şehirlerde o FPS'lere düşebiliyor.
Anakartım desteklemiyorBen FX6300'e 4.2 OC yaparak anca darboğazı kapattım.
DDR5 sistemleri bekleyin ama işlemci alabilirsiniz. İ7 2600K ya da 3770K.Anakartım desteklemiyor![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.