Mutsuzluk ve stresle nasıl başa çıkılır?

Shyquick

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz.
Arkadaşlar okul zamanı da böyleydim. Hiç arkadaşım yok. Bir şeyler almak istiyorum ama aileme söyleyemiyorum. Patlayacağım. Okullar açılacak ve yaz çok cabuk geçti. Hiçbir şey yapmadım. Laptop var ve laptop ile bir şeyler yapmak istiyorum ama yapamıyorum. Nereden başlayacağımı bilmiyorum. Grafik tasarım falan yapıp kendimi geliştirmek istiyorum ama olmuyor. Yardım edin. Aşırı da bir yorgunluk var üstümde. Okullar açılacak. Korona dönemindeki evde geçirdiğim vakitler, agalarla Discord'da toplanıp sohbet, oyun oynamak. Hatta YouTube kanalımı 5K aboneye ulaştırdım, tekrar yapmak istiyorum ama nereden başlayacağımı bilmiyorum. Sürekli erteliyorum.

Arkadaşlar okul zamanı da böyleydim. Hiç arkadaşım yok. Bir şeyler almak istiyorum ama aileme söyleyemiyorum. Patlayacağım. Okullar açılacak ve yaz çok cabuk geçti. Hiçbir şey yapmadım. Laptop var ve laptop ile bir şeyler yapmak istiyorum ama yapamıyorum. Nereden başlayacağımı bilmiyorum. Grafik tasarım falan yapıp kendimi geliştirmek istiyorum ama olmuyor. Yardım edin. Aşırı da bir yorgunluk var üstümde. Okullar açılacak. Korona dönemindeki evde geçirdiğim vakitler, agalarla Discord'da toplanıp sohbet, oyun oynamak. Hatta YouTube kanalımı 5K aboneye ulaştırdım, tekrar yapmak istiyorum ama nereden başlayacağımı bilmiyorum. Sürekli erteliyorum.

Akışına bırakılır. Spor yapılabilir veya kendine koyduğun bir hedef için kafa yorulabilir.

Akışına bırakılır. Spor yapılabilir veya kendine koyduğun bir hedef için kafa yorulabilir.
Hocam bende okul stresi, okulda karın ağrısı, bunaltı var. Eklemeyi unuttum.

O zaman sana verebileceğim en iyi tavsiye lise yıllarının tadını çıkar. Ben mesela pandemiden dolayı 9. sınıfı okumadım, 10. sınıfta başladım liseye ama benim için normal geçti. İyi kötü dostlar edindim (şu an hiçbiri kalmadı :)) keşke bir sene daha lise okusaydım diyorum ama böyle bir şey mümkün değil. Sen elinde olanın tadını çıkar çünkü lise bitince zaten seni stres basacak maalesef. Ben şahsen son 10-15 gündür aşırı stres içerisindeyim, mezuna kalmanın stresi vs. vs. Eğer üniversitede güzel bir yer hedefin varsa yavaştan çalışmaya başla. Lisede bir arkadaş ortamın var mı veya muhatap olduğun birileri?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı