MX6 termal macun sürerken birbirine yapışıyor

Hocam bazen içindeki sıvı bir yerde birikebiliyor. BU bazen tam ucunda bazen ortasında oluyor maalesef. Ama belki ağzı kapalıyken saç kurutma makinesiyle biraz ısıtmayı deneyebilirsiniz. Yine de o şekilde akışkan hale gelmeyecektir. Konuyla ilgili Teknobiyotik ile iletişime geçin. Ürünle sorun yaşadığınızı ve çok katı sürülemediğini söyleyin. Daha önce de kullandığınızı ama bunun kadar katı ve kullaanışsız olmadığını iletin. Değişim veya iade talep edin.

Hocam bazen içindeki sıvı bir yerde birikebiliyor. Bu bazen tam ucunda bazen ortasında oluyor maalesef. Ama belki ağzı kapalıyken saç kurutma makinesiyle biraz ısıtmayı deneyebilirsiniz. Yine de o şekilde akışkan hale gelmeyecektir. Konuyla ilgili Teknobiyotik ile iletişime geçin. Ürünle sorun yaşadığınızı ve çok katı sürülemediğini söyleyin. Daha önce de kullandığınızı ama bunun kadar katı ve kullaanışsız olmadığını iletin. Değişim veya iade talep edin.

Hocam süreceğim diye 2 gram gitti 8 gram almıştım sorun olurmuki.

Siz bir görüşün. Ürün belki hatalıdır yani neden olmasın. Sizi yönlendirirler gerektiği gibi.

Tamamdır hocam ben bir görüşeyim.

Lütfen yardım parmakla bile süremedim yapışmıyor.

Dosya Ekleri

• 20250405_223735.jpg
    20250405_223735.jpg
    143 KB · Görüntüleme: 24
  • 20250405_223726.jpg
    20250405_223726.jpg
    226,3 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı