MYP ile yatay geçişte devamsızlık sorun olur mu?

Hocam konuyu yine hortlattım özür dilerim ama bir sorum olacak MYP ile geçiş yapacağım devamsızlıktan kalacağım gitmiycem okula ama MYP de transkript de istiyorlar benim alacağım transkript belgesi sorun yaratır mı?

Bende bu yarı dönemde yapmayı düşünüyorum devamsızlık ya da ffler sorun çıkardımı.

Bende bu yarı dönemde yapmayı düşünüyorum devamsızlık ya da ffler sorun çıkardımı.
İçiniz rahat olsun ne devamsızlık ne de notların FF gözükmesi sorun yaratmadı ben yapabildim ayrıca ek madde 1 ile aynı okul içinde veya farklı okulda istediğiniz bölüme puanınız yetiyorsa başvuru yapabilirsiniz tek sorun birden fazla okula başvuru yapacaksanız hepsinin açıklanma tarihi uyuşmuyor başvurunuzun çıktısını ne olur ne olmaz diye yazdırın ya da kaydedin o yüzden bir karar vermeniz gerekiyor başvuru kabul edildikten sonra mevcut okulunuzdan disiplin ve yatay geçişe engel yok belgesini yeni okulunuza kayıt için elden almanız lazım yoksa sıkıntı yaratabilir diğer belgeleri e devletten çıkartmanız yeterli bunları yazıyorum çünkü bu soruların cevaplarını bulmak zor oldu aktarabileceklerim bu kadar

İçiniz rahat olsun ne devamsızlık ne de notların ff gözükmesi sorun yaratmadı ben yapabildim ayrıca ek madde 1 ile aynı okul içinde veya farklı okulda istediğiniz bölüme puanınız yetiyorsa başvuru yapabilirsiniz tek sorun birden fazla okula başvuru yapacaksanız hepsinin açıklanma tarihi uyuşmuyor başvurunuzun çıktısını ne olur ne olmaz diye yazdırın ya da kaydedin o yüzden bir karar vermeniz gerekiyor başvuru kabul edildikten sonra mevcut okulunuzdan disiplin ve yatay geçişe engel yok belgesini yeni okulunuza kayıt için elden almanız lazım yoksa sıkıntı yaratabilir diğer belgeleri e devletten çıkartmanız yeterli bunları yazıyorum çünkü bu soruların cevaplarını bulmak zor oldu aktarabileceklerim bu kadar.

Çok teşekkür ederim bende kıbrısa yatay geçiş yapmayı düşünüyorum detaylı bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim.

İçiniz rahat olsun ne devamsızlık ne de notların ff gözükmesi sorun yaratmadı ben yapabildim ayrıca ek madde 1 ile aynı okul içinde veya farklı okulda istediğiniz bölüme puanınız yetiyorsa başvuru yapabilirsiniz tek sorun birden fazla okula başvuru yapacaksanız hepsinin açıklanma tarihi uyuşmuyor başvurunuzun çıktısını ne olur ne olmaz diye yazdırın ya da kaydedin o yüzden bir karar vermeniz gerekiyor başvuru kabul edildikten sonra mevcut okulunuzdan disiplin ve yatay geçişe engel yok belgesini yeni okulunuza kayıt için elden almanız lazım yoksa sıkıntı yaratabilir diğer belgeleri e devletten çıkartmanız yeterli bunları yazıyorum çünkü bu soruların cevaplarını bulmak zor oldu aktarabileceklerim bu kadar.

Bir de son bir sorum olacaktı size %100 YKS puanı ile geçiş yapılıyor değil mi bazı kişilerden %70 YKS %30 ortalama diye duydum ben şahsen YKS diye biliyorum ama.

Çok teşekkür ederim bende kıbrısa yatay geçiş yapmayı düşünüyorum detaylı bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim.

Bir de son bir sorum olacaktı size %100 YKS puanı ile geçiş yapılıyor değil mi bazı kişilerden %70 YKS %30 ortalama diye duydum ben şahsen YKS diye biliyorum ama.
Ek madde-1 yani myp sadece girdiğiniz yılda ki yks puanının yine o yılda ki taban puanına yetmesiyle yapılıyor yani %100 yks puanı diğer 70 30 dediğiniz gno ile yatay geçişle ilgili yani ortalamayla geçişle ilgili ek madde 1 ile geçiş yapacağınız için o sizi ilgilendirmiyor rica ederim hocam yine kafanızda soru oluşursa yazın görürsem cevaplarım

Hocalarım hortlattım ama MYP'de dersten de kalsanız devamsızlıktan da kalsanız hiç gitmesenizde MYP de hiçbirine bakılmadan alınıyor yeter ki puan yetsin.
Hocam bende hortlatıyorum bir tık istemediğim bir üniversite geldi hazırlık sınıfı var hiç gitmesem çalışsam para toplayıp myp ile bir sene sonra yatay geçiş yapabilir miyim vakıf üniversitesi olduğundan para lazımdı :D veya kayıt dondurma yapsam sadece 1 dönemi ücretsizmiş bilmiyorum ne yapacağım.

Hocam bende hortlatıyorum bir tık istemediğim bir üniversite geldi hazırlık sınıfı var hiç gitmesem çalışsam para toplayıp MYP ile bir sene sonra yatay geçiş yapabilir miyim vakıf üniversitesi olduğundan para lazımdı :D veya kayıt dondurma yapsam sadece 1 dönemi ücretsizmiş bilmiyorum ne yapacağım.

Puanın yeterse yaparsın neden yapamayasın

Hocam bende hortlatıyorum bir tık istemediğim bir üniversite geldi hazırlık sınıfı var hiç gitmesem çalışsam para toplayıp myp ile bir sene sonra yatay geçiş yapabilir miyim vakıf üniversitesi olduğundan para lazımdı :D veya kayıt dondurma yapsam sadece 1 dönemi ücretsizmiş bilmiyorum ne yapacağım.
Üniversiteye kaydın olduğu sürece sıkıntı olmaz üniversitenle konuş olmadı o ücretsiz dondurmayı kullan diğer dönem gitmesen kaydın siliniyor mu öğren vakıf üniversitesi olduğu için pek ayrıntılı cevap veremeyeceğim

Ek madde-1 yani MYP sadece girdiğiniz yılda ki YKS puanının yine o yılda ki taban puanına yetmesiyle yapılıyor yani %100 YKS puanı diğer 70 30 dediğiniz GNO ile yatay geçişle ilgili yani ortalamayla geçişle ilgili ek madde 1 ile geçiş yapacağınız için o sizi ilgilendirmiyor rica ederim hocam yine kafanızda soru oluşursa yazın görürsem cevaplarım.

Hocam tekrar merhaba bugün kayıt yaptırcağım okula gittim ulaşımım çok zor olacak o yüzden kayıt yaptırsam 1 hafta falan gitsem daha da uğramasam sorun yaşamam değil mi sınavlara falan gitmesem çünkü mesafe çok yorucu bir bakmak için sadece ilk hafta gitmeyi düşünüyorum onun dışında ne okula ne de sınavlara gitmeyi düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı