n11.com fuarda sergilenmiş GTX 1050 Ti

FIFA 20'yi oynatmıyor mu:(

Benim sistem: 8 GB RAM i7-10700 2.9GHz NVIDIA GTX 1050 Ti 500GB SSD 1TB HDD

Bu sistemde FIFA 20'de yüksek ayarlarda donma olmaktadır denemediğim şey kalmadı hatta bilgisayarcıya bile götürdüm içini falan temizledi sistemi hızlandırdı olmadı.
Orta ayarlarda ise bazı kısımlarda takılma olmaktadır.
Düşük ayarlarda kaldırıyor ancak grafikler güzel olmuyor ondan dolayı FIFA 19 oynamanızı öneririm ancak illa FIFA 20 diyorsanız bu ekran kartında düşük ayarlarda ancak oynayabilirsiniz (bende FIFA 19 oynuyorum.)

En güzeli FIFA 19 mu FIFA'ların içinde zaten çok fazla oyun oynayan biri değilim.
Benim sistem: 8 GB RAM i7-10700 2.9GHz NVIDIA GTX 1050 Ti 500GB SSD 1TB HDD

Bu sistemde FIFA 20'de yüksek ayarlarda donma olmaktadır denemediğim şey kalmadı hatta bilgisayarcıya bile götürdüm içini falan temizledi sistemi hızlandırdı olmadı.
Orta ayarlarda ise bazı kısımlarda takılma olmaktadır.
Düşük ayarlarda kaldırıyor ancak grafikler güzel olmuyor ondan dolayı FIFA 19 oynamanızı öneririm ancak illa FIFA 20 diyorsanız bu ekran kartında düşük ayarlarda ancak oynayabilirsiniz (bende FIFA 19 oynuyorum.)

Hangi oyunları Ultra ayarlarda 1080P'de oynatıyor?

En güzeli FIFA 19 mu FIFA'ların içinde zaten çok fazla oyun oynayan biri değilim.

Hangi oyunları Ultra ayarlarda 1080P'de oynatıyor?

GTA 5, FIFA 19, Battlefield 1, Call of Duty Advanced warfare gibi oyunlar başta olmak üzere çoğu oyunu Ultra'da kaldırmaktadır.
Bu arada işletim sistemim Windows 8.1 sistemden sisteme bazı şeyler değişebilir.
Bu arada oynayacak oyun ararsanız bana sorabilirsiniz bayağı oyun oynayan biriyimdir.

Son düzenleme:
GTA 5, FIFA 19, Battlefield 1, Call of Duty Advanced warfare gibi oyunlar başta olmak üzere çoğu oyunu Ultra'da kaldırmaktadır.
Bu arada işletim sistemim Windows 8.1 sistemden sisteme bazı şeyler değişebilir.
Bu arada oynayacak oyun ararsanız bana sorabilirsiniz bayağı oyun oynayan biriyimdir.

Çok teşekkür ederim sizi rahatsız ederim arada:)Benim Windows 7 10 geçtim problem oldu 7'ye geri geçtim sorun olur mu? Bu arada benim kart yarın geliyor
Elimde şu an FIFA 19 baatfield 5 Mafia 2 assian credd sizin tavsiye ettiğiniz oyunlar var mı?

Çok teşekkür ederim sizi rahatsız ederim arada:)Benim Windows 7 10 geçtim problem oldu 7'ye geri geçtim sorun olur mu? Bu arada benim kart yarın geliyor.
Elimde şu an FIFA 19 baatfield 5 Mafia 2 assian credd sizin tavsiye ettiğiniz oyunlar var mı?

Hocam ne sevdiğinize bağlı değişir ama benim en sevdiğim oyunlar şunlar:
Ufc, FIFA 19, metal Gear Solid 5, PES 2020, soma, Mafia 2, Left 4 Dead2, Call of Duty Modern Warfare serisi, Rainbow Six Siege, PUBG, Far Cry 4, The Witcher 3.

Abi o hata biraz ucuz Gamepad'lerde oluyor Logitech Gamepad öneririm bende de oluyordu çözüldü.

Eyvallah kardeşim sağ olasın. Bir de PES 20'de görüntü çok parlak sen nasıl ayarlıyorsun?
Eyvallah kardeşim sağ olasın. Bir de PES 20'de görüntü çok parlak sen nasıl ayarlıyorsun?

Bu arada kardeşim önerdiğin oyunları indirdim başka var mı önerdiğin güzel mesela Sekiro ve battelfiel 5 nasıl oyunlar.

Bu arada kardeşim önerdiğin oyunları indirdim başka var mı önerdiğin güzel mesela Sekiro ve battelfiel 5 nasıl oyunlar.

Late Shift, Splinter Cell: Conviction, Tomb Raider, The Forest, CoD WW2, Resident Evil, Inside,days gone

Virtual tennis hoş oyun raket alırsan gerçek tennis oynuyorsun.
Spike volleyballda güzel oyun tavsiye ederim.

Sekiro idare eder abi.
Battlefield 5 güzel değil CoD WW2 satın al Battlefield'e paran boşa gider.
Abi bazı oyunlar çok ovuluyor ancak hemen alma benim öyle çok param gitti.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı