n11.com fuarda sergilenmiş GTX 1050 Ti

Late Shift, Splinter Cell: Conviction, Tomb Raider, The Forest, CoD WW2, Resident Evil, Inside, Days Gone

Virtual tennis hoş oyun raket alırsan gerçek tennis oynuyorsun.
Spike volleyballda güzel oyun tavsiye ederim.

Sekiro idare eder abi.
Battlefield 5 güzel değil CoD WW2 satın al Battlefield'e paran boşa gider.
Abi bazı oyunlar çok ovuluyor ancak hemen alma benim öyle çok param gitti.

CoD WW2'yi aldım kardeşim yarın oynayacağım inşallah bu arada 2 kişilik oynanıyor mu öyle bir söylenti varda gerçek mi acaba? O zaman Battlefield'i almıyorum 1. bölümü var:)
Late Shift, Splinter Cell: Conviction, Tomb Raider, The Forest, CoD WW2, Resident Evil, Inside, Days Gone

Virtual tennis hoş oyun raket alırsan gerçek tennis oynuyorsun.
Spike volleyballda güzel oyun tavsiye ederim.

Sekiro idare eder abi.
Battlefield 5 güzel değil CoD WW2 satın al Battlefield'e paran boşa gider.
Abi bazı oyunlar çok ovuluyor ancak hemen alma benim öyle çok param gitti.

Bu arada kardeşim senin oyun tavsiyene uyuyorum gerçekten hepsi birbirinden güzel.

Son düzenleme:
CoD WW2'yi aldım kardeşim yarın oynayacağım inşallah bu arada 2 kişilik oynanıyor mu öyle bir söylenti varda gerçek mi acaba? O zaman Battlefield'i almıyorum 1. bölümü var:)

Bu arada kardeşim senin oyun tavsiyene uyuyorum gerçekten hepsi birbirinden güzel.

Öncelikle sağ ol teşekkür ederim. Bu arada biraz önce oyun tavsiye ederken
Kane & lynch 2: Dog days ile direksiyon ile muhteşem olan Forza Horizon 4'ü unutmuşum. Bir de oyun tavsiye ederken belirli bir fiyat limiti belirledin mi?

CoD WW2 iki kişi oynanilabiliyor. Nazi zombies modunda veya local host olarak.

Battlefield 1 güzel oyun gerçekten CoD'un bütün oyunları iyi abi ama en güzelleri CoD Modern Warfare 2, CoD WW2, CoD Modern Warfare 4.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı