Völf
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Makina Mühendisi
10 Kasım 2018'de N11 üzerinden Ekosoft mağazasından 30 liraya Windows 7 Pro Key satın aldım. Gönderdikleri key 2 gün sonra Microsoft tarafından bloke oldu. N11 üzerinden de Email üzerinden de mağazaya ulaştım. İkinci bir key gönderdiler fakat onu da kabul etmiyor. Emailleşmelerim sonucu bir çözüm üretmediler ve email atmayı bıraktılar. Telefon numarasıyla ulaştım email atın dedi biri. N11'e soruyorum o da bu tarz ürünlerde para iadesi yok diyor. Benim anlamadığım bu kadar kolay mı müşteriyi mağdur etmek? Adamın yaptığı dolandırıcılık. Ben de bir sahte şirket açıp N11 üzerinden satış yaparım. Nasıl müşterinin arkasında durmuyorlar anlamıyorum.
Her neyse, sorum şu tüketici hakları mahkemesine gitsem en azından kulaklarına su kaçırabilir miyim? Derdim 30 lira değil. Derdim bu sisteme bir çomak sokmak. Sen, ben susarsak bunlar alır başını giderler. Nasıl bir süreç izlemem gerekiyor? Fikir verir misiniz? Ayrıca nasıl bir kanıt gerekiyor onları da hazır tutayım.
Her neyse, sorum şu tüketici hakları mahkemesine gitsem en azından kulaklarına su kaçırabilir miyim? Derdim 30 lira değil. Derdim bu sisteme bir çomak sokmak. Sen, ben susarsak bunlar alır başını giderler. Nasıl bir süreç izlemem gerekiyor? Fikir verir misiniz? Ayrıca nasıl bir kanıt gerekiyor onları da hazır tutayım.
Son düzenleyen: Moderatör: