N11 iadesi reddedildi

Pmux

Kilopat
Monitörü elime geçtiği gün iade talebi oluşturdum çünkü monitör dümdüz çalışmıyordu. Ne güç geliyor ne ışığı yanıyordu. Paketledim Yurtiçi Kargo şubesine bıraktım. Nasıl bir yol izlemeliyim?

Dosya Ekleri

• iade.png
    iade.png
    70,6 KB · Görüntüleme: 73
Monitörü elime geçtiği gün iade talebi oluşturdum çünkü monitör dümdüz çalışmıyordu. Ne güç geliyor ne ışığı yanıyordu. Paketledim Yurtiçi Kargo şubesine bıraktım. Nasıl bir yol izlemeliyim?

Kanıtlarla beraber THH'ye başvurun. Ayrıca satıcıyı arayın. Bana arızalı ürün göndermişsiniz neden iadeyi reddediyorsunuz deyin. Düzgün bir şekilde iadeyi kabul etmediklerinde THH'ye başvuracağınızı bildirin.

Ürün zarar görmüş diyor İncehesap.

Aldığım gibi paketledim nasıl zarar görmüş olabilir? Aradım müşteri hizmetlerini resmi tatilmiş.

Kanıtlarla beraber THH'ye başvurun. Ayrıca satıcıyı arayın. Bana arızalı ürün göndermişsiniz neden iadeyi reddediyorsunuz deyin. Düzgün bir şekilde iadeyi kabul etmediklerinde THH'ye başvuracağınızı bildirin.
Herhangi bir kanıtım yok. İnsaflarına mı kaldık şimdi

Herhangi bir kanıtım yok. İnsaflarına mı kaldık şimdi

Kargo teslim bilgilerinden belli olur. Kargoyu teslim aldığım saat ve dakikaya kadar bilgileri ekleyip ben talebimi oluşturuyorum. Sadece 1 firmayla sorunumu çözemedim. Onun haricinde hepsini aynı gün geri gönderdiğim kanıtıyla iadeyi kabul ettirdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı