N11 üzerinde satılan macun nasıl?

Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Almayı düşündüğüm yeni işlemci:

Almayı düşündüğüm termal macun:

Uygun mudur?

Babama aldırmayı düşünüyorum ama lafın gelişi ben almayı düşünüyorum. Bir de bu notu okuduktan sonra tartışmasını çıkarmayın macun uygun mu değil mi onu söyleyin.

Son düzenleme:

Uygun mudur?

Babama aldırmayı düşünüyorum ama lafın gelişi ben almayı düşünüyorum. Bir de bu notu okuduktan sonra tartışmasını çıkarmayın macun uygun mu değil mi onu söyleyin.

Tavsiye: https://www.hepsiburada.com/cooler-...279?magaza=Elmacık&url_src=and-product-detail hem masaüstü hem laptopta kullandım kalitesi iyi bir macun.

Uygun mudur?

babama aldırmayı düşünüyorum ama lafın gelişi ben almayı düşünüyorum. Bir de bu notu okuduktan sonra tartışmasını çıkarmayın macun uygun mu değil mi onu söyleyin.

Böyle dandik ve ucuz şeylere kaçınmayın hocam.

MasterGel Pro kullanın.

Macun çok kötü. Tavsiye etmem. Vatan Bilgisayar'a gidip bunu alabilirsin.

Macun uyumlu da, kalitesiz bir macun.

Böyle dandik ve ucuz şeylere kaçınmayın hocam.

MasterGel Pro kullanın.

Peki N11'deki macunun yorumlarına itibar edilir mi ve sizin linklerinizdeki macunlara gerçekten güvenebilir miyim?
Ya da hiç macun almazsam idare eder mi i5 2400 için ?

Peki N11'deki macunun yorumlarına itibar edilir mi ve sizin linklerinizdeki macunlara gerçekten güvenebilir miyim?
Ya da hiç macun almazsam idare eder mi i5 2400 için?

Yorumlara itibar etmeyin lütfen. Eğer işlemcinizi yüke sokmazsanız idare edecektir.

Ya da hiç macun almazsam güvenebilir miyim i5 2400'e?
İşlemci hakkında ben bir yorum yapmayacağım.

Attığım Zalman ZM-STC8 macun çok daha iyi ve kaliteli. Zaten Zalman bilinen ve kalite bir marka. N11 deki macun 1.8 W/Mk, Zalman ZM-STC8 8.3 W/Mk. Bu ciddi büyük bir fark. Arada çok fark olur. 5-10 derece arası sıcaklık farkı olur.

Attığım Zalman ZM-STC8 macun çok daha iyi ve kaliteli. Zaten Zalman bilinen ve kalite bir marka. N11 deki macun 1.8 W/Mk, Zalman ZM-STC8 8.3 W/Mk. Bu ciddi büyük bir fark. Arada çok fark olur. 5-10 derece arası sıcaklık farkı olur.
Sağ olun hocam.
Yorumlara itibar etmeyin lütfen. Eğer işlemcinizi yüke sokmazsanız idare edecektir.

Bir de bana şunu öğrettiğiniz için sağ olun :
Macunun kalitesi fiyatından falan değil özelliklerinden anlaşılır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı