Daha fazla
- Meslek
- İşsiz
N11'den bir klavye aldım satıcısı İncehesap ürün bana geldi 5-6 tuşun RGB'si iyi aydınlatmıyor sanki silik gibi ve göze hoş görünmüyor önce müşteri temsilcisini aradım bu ürünü değişmek istiyorum değişimden gelen üründe böyle sorun olursa 14 günlük hakkım devam ediyor mu diye sordum tabii onu da yollayabilirsiniz dedi. Neyse ben ürünü yollamadan önce içine not yazdım "üründe 5-6 tuşun RGB'si iyi aydınlatmıyor tuşlar silik gibi" diye. Bugün İncehesap müşteri hizmetlerini aradım cevap olarak teknik servis ürün sağlam demiş. Kardeşim ben ürün bozuk demedim ki tuşların aydınlatmasında sorun var değişim istiyorum. Sonra N11'i aradım durumu anlattım onlarda teknik servis ne karar verirse onu uygular dedi iyi de benim 14 günlük yasal hakkım ne olacak diyorum elektronik ürünleri teknik servis onayı gerek diye cevap veriyor. Tamam da ben memnun değilim iade etmek istiyorum diyorum yine aynı cevabı veriyor şaka gibi. Şimdi bu ürünü bana geri yollarlarsa direkt tüketici hakem heyetine mi başvurayım yoksa tekrar geri mi yollayayım?