trustright
Hectopat
Daha fazla
Videonun delil niteliğine geçebilmesi için kendilerine bunu iletmen gerekiyor, bu da sadece email yoluyla olabilir. N11 iletişim sayfasında email adresleri yok. Bu yüzden müşteri hizmetlerinden eğer geçerli bir sebeple email vermelerini istersen belge gönderebileceğin bir email adresi seninle paylaşabilirler. Burada hukuki bir belge gönderme sadece kendilerine bir gerekçe vermek için söyleyeceğin bir şey. Tabii ki bu süreci satıcıya ulaşarak da yapabilirsin. Satıcı kendi email adreslerini paylaşır ve buradan da kendilerine videoyu gönderebilirsin.Teşekkür ederim ancak baş kısmını tam anlayamadım. N11'den hukuki belge göndermek için email adresi mi isteyeyim? Kısa bir video kaydı almıştım arızayla alakalı klavye kendi kendine rastgele yazarken. Onu N11'e göndermemi istiyorsunuz galiba. Onların da satıcıya yönlendirmesini...
Aynen ne olursa olsun iade almak zorundalar ama direten oluyor maalesef. Mağazaya yazdığım ikinci mesaj "Arızalı ürün. Bir süre denedim. Farklı klavyeyi takıp yine denedim. Rapor çıkmasa da iade yapılır elbette. Tekrar göndermemenizi rica ediyorum aynı ürünü. Boşa vakit kaybı yaşamayalım. Bana nasıl geldiyse o şekilde geri yolluyorum paketi perşembe günü. Değişime de gerek yok. İyi çalışmalar." şeklinde oldu. Bana direkt 'isterseniz farklı ürün göndeririz' yazsalardı kendilerinden alırdım ama 'rapor çıkması halinde iade yapılır' yazınca direkt vazgeçtim sanki rapor çıkmazsa iade etmeyiz gibi bir anlam çıktığı için.
N11 hizmet sağlayıcısı görevi gördüğünden dolayı mesafeli satış sözleşmesi kapsamında kendilerine siparişin ile gönderilen iletileri satıcıya iletme yükümlülüğü var. Ancak bazı durumlarda yazılı olarak bunun hatırlatmasını yapmak ileride işine yarayacak delil niteliği kazanabiliyor.
Burada sonucunda muhattabın satıcı olacağı için direkt satıcıyla görüşüp durumu belirtmen işlerini hızlandırabilir.