N11'den Office 2016 Almak

• Konuyu başlatan StyxQ
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 3.721
Satıcı iade talebimi 3 gün beklettikten sonra bugün reddetti. Durumu N11 desteğe bildirdim. 18TL’lik alt limitsiz kupon verdiler. Sorunu N11 çözdü. 🙂
Güncelleme: kupon bugün hesabıma tanımlandı. Ve kullanamadım. Çünkü kuponların dijital lisans alımlarında kullanılmasına N11 müsaade etmiyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Canlı destek elimizden bir şey gelmez diyor. Geri alın kuponu dedim ona da olumlu cevap vermediler. Sağlık olsun 🙂

Son düzenleme:
Satıcı iade talebimi 3 gün beklettikten sonra bugün reddetti. Durumu N11 desteğe bildirdim. 18TL’lik alt limitsiz kupon verdiler. Sorunu N11 çözdü. [emoji846]
Güncelleme: kupon bugün hesabıma tanımlandı. Ve kullanamadım. Çünkü kuponların dijital lisans alımlarında kullanılmasına N11 müsaade etmiyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Canlı destek elimizden bir şey gelmez diyor. Geri alın kuponu dedim ona da olumlu cevap vermediler. Sağlık olsun [emoji846]
Bana verilen 8 liralık kuponla 6'lı çay bardağı seti almıştım, dedim bi işe yarar belki [emoji23] Verdikleri kupon çoğu kategoride kullanılmıyordu.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı