- Makaleler
- 1
1 PC’de kullanılabiliyor değil mi?Satıcı Ekosoftmuş. 28,90₺’ye almıştım ama şu an 49₺ sanırım. Ancak Office 2019+ Windows 10 Pro 54,90₺ miş.
1 PC’de kullanılabiliyor değil mi?Satıcı Ekosoftmuş. 28,90₺’ye almıştım ama şu an 49₺ sanırım. Ancak Office 2019+ Windows 10 Pro 54,90₺ miş.
Pek bir bilgim yok o konuda. N11’den bakmanız en sağlıklısı.1 PC’de kullanılabiliyor değil mi?
Bana verilen 8 liralık kuponla 6'lı çay bardağı seti almıştım, dedim bi işe yarar belki [emoji23] Verdikleri kupon çoğu kategoride kullanılmıyordu.Satıcı iade talebimi 3 gün beklettikten sonra bugün reddetti. Durumu N11 desteğe bildirdim. 18TL’lik alt limitsiz kupon verdiler. Sorunu N11 çözdü. [emoji846]
Güncelleme: kupon bugün hesabıma tanımlandı. Ve kullanamadım. Çünkü kuponların dijital lisans alımlarında kullanılmasına N11 müsaade etmiyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Canlı destek elimizden bir şey gelmez diyor. Geri alın kuponu dedim ona da olumlu cevap vermediler. Sağlık olsun [emoji846]
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.