Nahimic 2+ Kurulum Hatası: Bu makine ilgili yazılımı desteklemiyor

Pomegrenade

Kilopat
Daha fazla  
Sorun ile ilgili firmaya geri bildirimde bulundum. İlgili Realtek sürümünü kurup sonra Nahimic 2+ yazılımını kuruyorum ancak kurulum sırasında hata ile karşılaşıyorum. Hata: Bu makine ilgili yazılımı desteklemiyor şeklinde. Teşekkürler.

Not: Sitesinde bütün MSI ürünlerini desteklendiği söyleniyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında Sound Blaster Cinema 2, Windows 10'da düzgün çalışmadığı için MSI'ın yeni ses çözüm ortağı olan Nahimic yazılımını indirmeyi denedim.(WİN 1703 sürümüyle ilgili de olabilir. Şuanki sürüm 1709) Nedeni ise Nahimic resmi sayfasında bütün MSI ürünlerini kapsadığını yazmasıydı. Ama firmadan gelen açıklamaya göre sistem gereksinimleri olarak sadece Realtek sürümünün uygunluğu değil, işlemcinin 7.nesil olması gerekiyormuş. (Sistem gereksinimleri destek kısmında belirtilmemişti.)

Sound Blaster Cinema 2 için güncel indirme linkini Creative'in veya SoundBlaster'ın destek bölümünde bulamıyorum. Msi hala sorunlu olan sürümü elinde tutmakta. Buna karşın diğer indire sitelerinde bir üst sürümü bulmak mümkün ancak indirip kurmak istemiyorum. Nahimic'ten sonra Sound Blaster Cinema 3'ün sistemimi destekleyeceğini düşünmüyorum. (İntel 4th)

Bu yazılımların eşdeğerinde bir yazılım önerisinde bulunabilir misin? Monster'ın sitesinden bulabilirsem bir sorun çıkar mı?

Ama firmadan gelen açıklamaya göre sistem gereksinimleri olarak sadece Realtek sürümünün uygunluğu değil, işlemcinin 7.nesil olması gerekiyormuş. (Sistem gereksinimleri destek kısmında belirtilmemişti.)

Büyük ihtimal yaniliyorsunuz ya da yanlis bilgilendirildiniz zira laptopumda 6820HK islemci var ve Nahimic'in tüm özelliklerinden yararlaniyorum. Zaten MSI kullanmakta oldugum laptopu satarken Nahimic'in reklamini bagira bagira yapiyordu.

Youtube'da MSI GT72s-6QE incelemelerine bakabilirsiniz, islemci ile alakasi yok bence.

Şuan Nahimic v2 ve v1.2.12'yi kurmayı denedim. Fakat sonuç değişmedi. Nahimic, MSI'yla anlaştıktan sonraki ürünlerini kapsıyor bence.:) ( Nahimic Audio Driver'ı kurduktan sonra yazılımı kurmayı da denemiştim.)

Sound Blaster Cinema 2'yi kuruncada silinmiyor. O da ayrı dert. Dolby yazılımları hakkında bir fikriniz var mı? En son Viper4Windows'u deneyeceğim sanırım.

Sound Blaster Cinema 2'yi kuruncada silinmiyor. O da ayrı dert. Dolby yazılımları hakkında bir fikriniz var mı? En son Viper4Windows'u deneyeceğim sanırım.

Maalesef hic fikrim yok, ses karti ve ilgili programlari en son 90'li yillarda kullanmistim. :)
O zamanlar cogu anakart'da ses karti tümlesik gelmiyordu :)

Nahimic'e dönecek olursak kurabilseydiniz cok iyi olurdu, gercekten ses ve dolby deneyimini damarlarinizda hissediyorsunuz. :)

Vakit ayırdığın için çok saol, teşekkür ederim. Dolby Access kurmayı denedim. (42.50 ₺) Diğer Dolby yazılımları da belirli donanımlara ücretsiz geliyor diye biliyorum. (Razer, Acer ... gibi) Sanırım yarım yamalak çalışan SBC2 ye kaldım. (Diğer yazılımlara güvenmiyorum pek) :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı