Nakil işlemi sonrası ping değerleri arttı

thezack31

Decapat
Katılım
20 Ekim 2020
Mesajlar
46
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar iyi günler, akşamlar. Konuya şöyle gireyim, yeni bir eve taşındık, eski ev ile arasında maksimum 1 km var, yakın yani. İnternetim nakil olduktan sonra oyunlardaki ping değerim 2 katınaçıktı, müşteri hizmetlerinin konu hakkında hiçbir fikri yok, daha önce başına gelen varsa bu problemi nasıl çözdü merak ediyorum. Var mı böyle bir problem yaşayan? TTNET kullanıyorum upload ve download değerlerimde bir problem yok. Önceden 39ms aldığım Valorant ve League of Legends oyunlarında 60ms alıyorum.
Wi-Fi kullanmıyorum.
Arkada interneti kullanan bir program açık değil.
DNS kullanmıyorum.
Proxy kullanmıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bina içi ve dışı tesisatın kalitesi (noise değerleri), santrale olan uzaklığın vs. her biri bu durumu etkiler. Öncelikle sorunu anlamak için değerleri görmek lazım. Evler yakın olabilir ancak bağlandığın noktalar çok farklı anladığım kadarıyla.
 
Hocam taşındığım ev inşaat bakımından daha yeni , önceki evim 20 senelik bir evdi şuanki max5,oturduğum caddenin altyapısı çok daha iyi,şuan aynı lokasyonda oturan arkadaşlarım 39ms almaya devam ediyor.Operator farketmeksizin 39 ms alıyor 5 farklı kişiye sordum
 
Hat "Fast Path" üzerinde değil de "Interleaved" üzerinde olabilir, modemden kontrol edin, "Interleaved" ise müşteri hizmetlerinden "Fast Path" geçişi isteyin.
 
saolun hocam muhtemelen nakil işleminden sonra interleave olayına döndü , baya uğraştırcaklar belli çünkü müşteri hizmetleri dediğimden bir şey anlamadı :D
 

Geri
Yukarı