Nakil sırasında lisedeki boş kontejan neden azaldı?

Ben 5 kontenjanda 4 sıradayım bugün onaylanması lazım tahmini ne zaman onaylanır onaylanmazsa ne olur?
Hiç bilemiyorum ne zaman onaylanacağını fakat sen 4. veya 5. sırada kaldığın sürece mutlaka onaylıyacaktır . Diyelim ki onaylamadı tekrar nakil deneyebilirsin .

Ben 5 kontenjanda 4 sıradayım bugün onaylanması lazım tahmini ne zaman onaylanır onaylanmazsa ne olur?

benim nakil aldıgım okuldada 10 kisi yer vardı 8.ci gorunuyodum suan 6 kisi yer gorunuyo ve 18. yim bilmiyorum umarım kabul ederler istemedigim bi okuldayım ama bugun etmeleri lazımdı acıklanırsa banada soyler mısınız?

Ulaşmaya çalışıyorum okula açıyorlar öyle bir yerden konuşuyorlarki sesleri hiç gelmiyor alo diyorum karşıdakinin alo dediğini duyuyorum bir süre sonrada suratıma kapatıyor hiç anlamadım ama okuldalar o kesin ve galiba unuttular

Ben bölüm değiştiriyorumda 9 sınıf hocalarıma yazsam onlar bir şey yapabilirlermi
Ulaşmaya çalışıyorum okula açıyorlar öyle bir yerden konuşuyorlarki sesleri hiç gelmiyor alo diyorum karşıdakinin alo dediğini duyuyorum bir süre sonrada suratıma kapatıyor hiç anlamadım ama okuldalar o kesin ve galiba unuttular
Bence okula gidebiliyorsan bir git konuş derim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı