Dikkatimi çeken iki monitör hakkında kararsız kaldım. Birisi ViewSonic markasının ( ViewSonic Elite XG270QG ) diğeri ise Gigabyte markasının ( Aorus FI27Q-P ) monitörü. Bu monitörlerin incelemesi Technopat tarafından yapılmıştı. Aşağıya inceleme videolarını bırakacağım. Ancak gözüme çarpan bir nokta var. ViewSonic olanında Nano IPS özelliği var. Diğerinde ise HBR3 özelliği var. Açıkçası bu HBR3 özelliği çok daha iyidir diye düşünüyorum ancak Nano IPS özelliği bu iki kıyaslama için tercih sebebi olur mu? Siz tercih edecek olsanız hangisini tercih ederdiniz ve gerekçeniz ne olurdu.
Nano IPS renklerin çok daha iyi görünmesine yarıyor. En azından doğru anlamışsam bu şekilde bir özelliği var. HBR3 ise hem HDR hem 10 Bit renk derinliğini hem de 165Hz hızla birlikte aynı anda kullanılabilmesine yarıyor. Eğer yanlışsam lütfen uyarın. Bana HBR3 daha cazip geldi açıkçası. Bilemedim. Görüşlerinizi bekliyorum.
ViewSonic Elite XG270QG vs Gigabyte Aorus FI27Q-P
Bunların dışında ancak bu monitörlerin klasmanında başkaca tavsiyelerinizi paylaşabilirsiniz. Önerilere açığım.
Nano IPS renklerin çok daha iyi görünmesine yarıyor. En azından doğru anlamışsam bu şekilde bir özelliği var. HBR3 ise hem HDR hem 10 Bit renk derinliğini hem de 165Hz hızla birlikte aynı anda kullanılabilmesine yarıyor. Eğer yanlışsam lütfen uyarın. Bana HBR3 daha cazip geldi açıkçası. Bilemedim. Görüşlerinizi bekliyorum.
ViewSonic Elite XG270QG vs Gigabyte Aorus FI27Q-P
Bunların dışında ancak bu monitörlerin klasmanında başkaca tavsiyelerinizi paylaşabilirsiniz. Önerilere açığım.