Nanokatalog battı mı?

yazicizadee

Decapat
Makaleler
1
Evet arkadaşlar "şikayetvar"da binlerce mesaj birikmiş. İade parasını yatırmamış şirket ve birçok kişi mağdur varmış. Sanırsam "boss bilişimde" bunun başka ayağı benim fikrimce. Sanki nanokatalogtan ayrılan birkaç kişi bu siteyi kurmuş. Şimdilik ikisinden uzak durmak lazım. Bu konuda bilgisi olan var mı?

Ayrıca ek olarak belirtmek isterim ki benim bankam bu siteden alışverişleri bloklamış sanırsam. 100tlik alışveriş yapacaktım kredi kartımı kabul etmedi başka bankanın kartının da kabul etmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
2.5 ay oldu ben hala iade bekliyorum, sanırım battılar çünkü mesaj atıyorum arıyorum asla cevap veren yok. Alışveriş yapmayın sakın.

Biz Gelbura ekibi olarak, Thrustmaster Türkiye Distribütörü Partneriyiz, Thrustmaster'ın resmi sitesinde de Türkiye satıcısı olarak ilan edilmiş bulunmaktayız, birçok Thrustmaster müşterisi mağdur durumda, bu firma ilan edilmiş bir satıcı olmamasına rağmen müşteriler ucuz diye tercih edebiliyor, hem garanti ve değişim sıkıntısından dolayı hem de sipariş ettikleri ürünlerin gelmemesinden dolayı birçok müşterimiz mağdur, müşterilerimizi hep uyardık fiyatlar ucuz diye oradan alış veriş yapmak gibi düşüncelere kapılanları bu hatadan döndürmeye çalıştık ama maalesef bazı müşterilerimiz çok az da olsa bu tarz noktaları tercih ediyor en basitinden bizde T150 Pro 2000 TL iken onlarda 1400 TL oluyor, distribütörün yurt dışı alışı daha fazla imkansız olan bu olayı açıklamaya çalışırken bizi bazı müşteriler para göz ilan ediyor, distribütör özel anlaşma ve rebateleri kullanarak o fiyata alamıyor bu firma ise sıradan bir firma ve o fiyatlara satıyor bırakın almayı satıyor, ticari olarak 1 yıl içinde 3 kere unvan değiştiriyorlar yani bir şirketi kapatıyor diğerini açıyor, ne yaptıkları ortada buradan daha fazla detay vermemiz doğru olmaz ama maalesef ülkemizde eticareti kirleten çok firma oluyor umarım çok insan mağdur olmaz ve bundan sonrada müşteriler ucuz diye bu tarz firmalardan ürün almaz. Ucuz Kavramı; aynı şartlar ve aynı ürünler için geçerli olmalıdır. Yani size aynı garanti şartlarında aynı kargo süresinde aynı ürünü, aynı veya benzer hizmet kalitesiyle sunan bir yere göre ucuzsa tercih edilmelidir. Saygılar...

Bende anakart bekliyorum 40 gün oldu gelmezse yandım, başka anakart alacak param yok muhtemelen babamdan da azar işiticem :/

Bende anakart bekliyorum 40 gün oldu gelmezse yandım, başka anakart alacak param yok muhtemelen babamdan da azar işiticem :/
Geçmiş olsun.
Bir çok forum da buna benzer ilan başlıklarına şahit oldum, insanları ikna etmek yani bu dolandıran bir firma diye dil dökmek inandırıcı gelmiyor, ta ki başına gelene kadar,bir müsibet, bin nasihatten iyidir.
Gerekli açıklamayı site admini gün içinde yapmıştı.

Geçmiş olsun. Bir çok forum da buna benzer ilan başlıklarına şahit oldum, insanları ikna etmek yani bu dolandıran bir firma diye dil dökmek inandırıcı gelmiyor, ta ki başına gelene kadar.
Ben nanokatolog'dan 2 tane ürün aldım ikisinde yaklaşık 35günde elime ulaştı o yuzden alışveriş yapmaya devam ettim aldığım anakart tr de sadece 1 satıcıda var o da bin tl ye satıyor nanokatolog da 600tl idi

Ben nanokatolog'dan 2 tane ürün aldım ikisinde yaklaşık 35günde elime ulaştı o yuzden alışveriş yapmaya devam ettim aldığım anakart TR'de sadece 1 satıcıda var o da bin TL'ye satıyor nanokatolog da 600TL idi

Ah be dostum. 2 kere ürün almışsın 35 günde gelmiş.

Bana o sürede gönderecek firmayı şikayet edip dava ederdim. Sen bunu 2 kere yapıp 3. yü söylüyorsun.

Şu an sana acayip kızdım kusura bakma.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı