Eylül'ün 24'ünde ekran kartı siparişi verdim. Sitedeki açıklamaları şu: "5-7 iş günü iş günü içinde temin edilir".
Geçen hafta aradım, verdikleri yanıt: "önümüzdeki hafta perşembe - cuma günü elinizde olur". Dün son durumu öğrenmek adına Facebook sayfalarına mesaj atıyorum, mesajı görüp geri dönmüyorlar. Bugün canlı destek hattından sordum kontrol ediyorum dendi, sonrasında tık yok. En son az önce aradılar neymiş efendim lojistik firmasından kaynaklı gecikme olmuşmuş haftaya cuma günü kesin elimde olurmuş. Para iadesi istesem dolar kuru uçtu gitti yine bana girecek.
1 hafta içinde tüm bilgisayar parçalarımı topladım, ekran kartım olmadığından sistemi kuramıyorum. 2B animasyon ödevlerim başladı, bakalım neyle yapacağım.
Bir daha bu Nanokatalog denen şirketten en ucuzundan bile olsa bir şey alırsam namerdim, açık ve net. Kimse de bana savunmasın bunları arkadaşlar.
Bu arada bu söylemlerim güvenilirlik konusunda değil, sorumsuzlukları konusundadır. Güvenli midir değil midir ondan bile şüphe duymaya başladım ya orası da ayrı mesele.