Nanokatalog.com güvenilir mi?

Nanokatalog güvenilir mi?

• Kesinlikle güvenilir.

Oy: 74 18,9%
  • Hayır değil.

Oy: 48 12,3%
  • Fikrim yok.

Oy: 200 51,2%
  • Güvenilir gibi.

Oy: 69 17,6%

• Oy verenlerin toplamı
    391
21.09.2017 tarihinde sipariş ettiğim Asus strix 1060 modeli 15 gün oldu hala tedarik sürecinde her gün bir bahane buluyorlar her sorduğumda haftaya hafta 7 iş günü teradik süreci ya insanları kandıyorlar resmen.

Arkadaşlar merhaba. Nanokatalog ile 2 Ekim 2017 tarihinden itibaren yaşadığım süreci burada paylaşayım da herkes bilsin. Ekim tarihinde kendilerinden 569,35 TL karşılığından Asus Rog Xonar Phoebus Solo ses kartı siparişi verdim. Müşteri temsilcisi Serdar ile yaptığım yazışmada bana "üründen 1 adet kalmış. Hemen sipariş verirseniz bugün kargolarım" dedi. Ben de siparişi öğlen 3 civarında verdim. Aynı gün saat 6 sularında siparişim kargoya verilmiş mi diye kontrol ettiğimde açıklama kısmında "temin aşamasında" ibaresini gördüm. 3 Ekim Salı günü telefonla kendilerine ulaşıp Serdar bey ile yaptığım konuşmada "kusura bakmayın. Stokta 1 adet görünüyordu ancak o ürün arızalıymış. Ben de sabah öğrendim" dedi. Düpedüz yalan söyledi. Neden mi? Çünkü bana "aynı gün kargolarım" diyen birisi saat 18:00'e kadar ürünü kargolamıyorsa o ürünün ya stoklarda olmadığını ya da arızalı olduğunu o an için öğrenmiştir/biliyordur. Yani bunu 3 Ekim sabahı öğrenmiş olması imkansız.
7 Ekim 2017 saat 13:30 sularında nanokatolog adlı siteye girdim ve bana "arızalı" denilerek gönderilmeyen ses kartının "stoklarda" olduğunu gördüm. Müşteri temsilcisi Çağlar ile yaptığım görüşmede bana, o çok tanıdık olan, "üründen 1 adet kalmış" denildi. Onlar da çok iyi biliyorlar ki bu ürün stoklarında yok. Tek amaç insanlardan parayı çekip, o parayı çevirip oradan elde edilen kâr ile para kazanmak. Yazışmaların ekran görüntülerini aldım. Zaten müşteri temsilcisi sıkışınca konuşmayı terk etti:)
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg

nanokatalog.com sitesinden kesinlikle bir daha alışveriş yapmıyacağım gibi pazartesi günü tüketici hakları mahkemesine başvuracağım 17 gün oldu hala ürünümü gödermediler resmen paramın üzerinden para kazanıyor adamlar

Şu an güzel bir aydınlanma yaşadım. @Jediuzaman harika bir şekilde açıklamış. Anca şimdi farkedebilecek kadar saf olduğum için kendime kızıyorum şu an. Benim yaşadığım olay da şu şekilde gelişti, bayramdan 2 hafta önce Corsair RM 750x modelli PSU’nun stoğunu kontrol ettirdim çünkü o zamanlarda sadece Vatan satıyordu ve fiyatı da oldukça tuzluydu her neyse, Avrupa depolarında ürünün stoklarında mevcut olduğunu 5-7 gün içerisinde kargolayabileceklerini belirttiler ertesi gün siparişimi verdim, ürün 2 hafta boyunca tedarik sürecinde bekledi ardından araya bayram girdi bayramdan sonra müşteri temsilcisiyle görüştüğümde bayram sebebiyle gümrük görevlilerinin tatilde olduğunu ve teslimatın gecikeceğini belirttiler. Ya kardeşim sen bana 5-7 gün içerisinde kargolayacağını vaad etmedin mi ? Ben bayrama 1 hafta kala sipariş etmedim ki bu ürünü. Bayramdan sonra 2 hafta daha geçti müşteri temsilcisiyle tekrar irtibat kurduğumda bana ürünün elimize ulaşmasını bekliyoruz dendi resmen “Komedi” hatta buna trajikomik bir olay da diyebiliriz sanırım 1,5 ay ürün kargoya verilmedi sonuç olarak 6 taksitle aldığım ürünün siparişini iptal ettim her ay 1 taksit şeklinde geri ödüyorlar kesinlikle bu siteye bulaşmayın mağdurum...

Eylül'ün 24'ünde ekran kartı siparişi verdim. Sitedeki açıklamaları şu: "5-7 iş günü iş günü içinde temin edilir".

Geçen hafta aradım, verdikleri yanıt: "önümüzdeki hafta perşembe - cuma günü elinizde olur". Dün son durumu öğrenmek adına Facebook sayfalarına mesaj atıyorum, mesajı görüp geri dönmüyorlar. Bugün canlı destek hattından sordum kontrol ediyorum dendi, sonrasında tık yok. En son az önce aradılar neymiş efendim lojistik firmasından kaynaklı gecikme olmuşmuş haftaya cuma günü kesin elimde olurmuş. Para iadesi istesem dolar kuru uçtu gitti yine bana girecek.

1 hafta içinde tüm bilgisayar parçalarımı topladım, ekran kartım olmadığından sistemi kuramıyorum. 2B animasyon ödevlerim başladı, bakalım neyle yapacağım.

Bir daha bu Nanokatalog denen şirketten en ucuzundan bile olsa bir şey alırsam namerdim, açık ve net. Kimse de bana savunmasın bunları arkadaşlar.

Bu arada bu söylemlerim güvenilirlik konusunda değil, sorumsuzlukları konusundadır. Güvenli midir değil midir ondan bile şüphe duymaya başladım ya orası da ayrı mesele.

ürün hala elime ulaşmış değil iptal edicem 17.10.2017 tarhinde hala kargolayacaklar biz ettik siz etmeyin bu firmanın sonu pcdepo gibi olacak sanırım 1600 TL çöpe attık gibi bir şey oldu .Allah bilir bi 20 günde geri alacam diye uğraştırırlar gelişmekleri tekrar yazarım.

Nerdeyse 17 bin görüntülenme var, ama konu küçük harf ile başlıyor. Dikkatimi çeken bu oldu.

Nanokatalog güvenilirdir. Garantiyi kendileri yapıyorlar, ürüne herhangi bir şey olma durumunda, ürünü oraya gönderiyorsunuz. Ya birebir sıfırı ile değiştiriyorlar, ya da para iadesi yapıyorlar. Sorduğumda aldığım cevap buydu.

iyiki bu konuyu okudum az daha bende onların ağına düşüp belkide bir parça için haftalarca bekleyecektim, emeği geçip başından geçenleri anlatan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Geçmiş olsun çok.. şuan bile kasa alacağım tr de asla olmayan amazonda daha çok görebileceğimiz her türlü kasa var, bu yazıyı okumadan sordum stokta varmı (bilmeden) var dedi, meğer herkese "var" diyorlarmış.. yazıkki ne yazık

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı