Nanokatalog.com güvenilir mi?

Nanokatalog güvenilir mi?

• Kesinlikle güvenilir.

Oy: 74 18,9%
  • Hayır değil.

Oy: 48 12,3%
  • Fikrim yok.

Oy: 200 51,2%
  • Güvenilir gibi.

Oy: 69 17,6%

• Oy verenlerin toplamı
    391
Vatan'dan olabildiğince uzak durun.

İtopya, Sinerji, Teknobiyotik gibi herkes tarafından tercih edilen güvenilir mağazalardan satın almaya çalışın.

İtopya, Sinerji, Teknobiyotik gibi herkes tarafından tercih edilen güvenilir mağazalardan satın almaya çalışın.
Peki. İtopyada bu ram'i buldum uyar mı benim sisteme ? Kingston 8GB Hyperx Fury Black DDR4 2666MHz CL15 Single Ram-HX426C15FB/8 ama stokta yokmuş :/

@Neko Bu aylık eski hard diskimi kullansam bi sıkıntı olur mu acaba?

Hocam sistemi şu şekilde toparladım HDD'yi diğer ay almayı planlıyorum şimdilik şuan kullandığım HDD ile devam edicem çok bi sıkıntı olacağını sanmam.
Dark Dragon 500W 3x12cm Fan, 1xUSB 3.0, Pencereli ATX Siyah Kasa

MSI A320M PRO-VH PLUS AM4 AMD Ryzen™ DDR4 3200+MHz (O.C.) USB 3.1 Anakart

AMD Ryzen 5 1400 Soket AM4 3.2GHz - 3.4GHz 8MB 65W 14nm İşlemci

MSI GeForce GTX1050 Ti GAMING 4GB GDDR5 128Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı

RAM'e karar veremedim henüz teknobiyotik dışında bi yerden RAM alabilirsem iyi olur çünkü kargo parası biraz fazla geldi bana :) Bunun dışında sistem nasıl olmuş? Hem günlük kullanım açısından hemde oyun performansı açısından?

Hard Diskiniz SataIII ise kullanabilirsiniz.

Benim topladığım sistemden bir R5 1400 kalmış sanki :kedi:

Tüm parçaları benim yukarda yazdığım gibi liste halinde atarsanız daha rahat yorumlarım.

Hard Diskiniz SataIII ise kullanabilirsiniz.

Benim topladığım sistemden bir R5 1400 kalmış sanki :kedi:

Tüm parçaları benim yukarda yazdığım gibi liste halinde atarsanız daha rahat yorumlarım.
Biraz öyle oldu acaba işlemciyi i5 7400 ile değiştirsem mi diye bi soru takıldı aklıma şuan kafam acayib karışık

Hocam bence siz yeni bir konu açın.

Bütçeniz işte ne kadarsa 2700₺ idi galiba.

"2700₺ Sistem Toplama" başlıklı bir konu açıp beni etiketleyin.

O konuda isteklerinizi, bilgisayarla yapacağınız işi ve beklentilerinizi belirtin.

Diğer arkadaşlar da sistem önerebilecektir böylece.

Hocam bence siz yeni bir konu açın.

Bütçeniz işte ne kadarsa 2700₺ idi galiba.

"2700₺ Sistem Toplama" başlıklı bir konu açıp beni etiketleyin.

O konuda isteklerinizi, bilgisayarla yapacağınız işi ve beklentilerinizi belirtin.

Diğer arkadaşlar da sistem önerebilecektir böylece.
Benim bilgisayarda yapacağım tek iş oyun oynamak olacak

Biraz öyle oldu acaba işlemciyi i5 7400 ile değiştirsem mi diye bi soru takıldı aklıma şuan kafam acayib karışık
Kerem kardeşim emin ol neko'nun önerdiği sistemi almalısın. Ryzen al uzun ömürlü olsun. Ryzen için msi önerilmez, bu bütçede marka fanboylu yapılmaz f/p ürünleri tercih etmelisin.

Ben MSI A68HM GAMING anakart almıştım. PC'nin ekranı ara sıra gidip geliyordu, en son resetleyince kendini, öncesinde de arızalı diye gönderdiğim anakartı değişim veya iade olacak diye tekrar gönderdim. Ellerinde o anakarttan bulunmadığı için Asrock A88M Pro3+ anakartı yerine aldım. Sağolsunlar, çok anlayışlılar. Ben güveniyorum nanokatolog.com'a, bir sorun yaşamadım. Kargo paketlerini de çok özenli hazırlıyorlar, paketi açmak için baya uğraşıyorsunuz. Özellikle harddisk gibi hassas parçalar alacaksanız burdan alın kesinlikle. Arızalı olunca da yenisiyle değiştiriyorlar.

Herkesi memnun etmek kolay değildir.

Bu mağazadan sorunsuzca alış-veriş yapan da var, sıkıntılar yaşayan da var.

Fakat yorumların %90-95'i olumlu ise %10-5'i olumsuz.

Sonuç olarak güvenilir olduğunu söyleyebiliriz.

Nanokatalog.com güvenilirdir. Burada kötü yorum yapan ve sosyal'deki tüm mesajları Nanokatalog hakkında olan kullanıcıların bazı markaların Türkiye distribütörleriyle iltisaklı olabileceği kanaatindeyim. Kendilerinden yeni topladığım sistemim için Thermal Grizzly Conductonaut, Thermal Grizzly Kryonaut, EVGA Supernova 650 G1, NZXT AM4 Bracket gibi bir takım parçaları 3 farklı seferde aldım. İlk gittiğimde Kryonaut ve EVGA Supernova 650 G1 alma niyetindeydim, ofislerine gittim ve bana TG Kryonaut için stok olduğunu söylediler. Ancak arkadaş aşağıya depoya indiğinde stoğun aslında kalmadığını, sistemde gözüken ürünlerin halihazırda satılmış durumda olduğunu belirtti. Eğer bu insanlar gerçekten paranızı döndürmek amacıyla sahte stok beyanında bulunuyorsa, bunu nakit olarak para verip ürünü alıp gitme niyetindeki bir müşteriyle yüz yüzeyken de yapar mı sizce? Durumu kabul ederek fiyatı çok uygun olan Likit metal termal macunu(Thermal Grizzly Conductonaut) ve ellerinde stoğu bulunan EVGA Supernova 650 G1 ürünlerini aldım. Sonra likit metalin işlemci yüzeyine zarar vermesi dolayısıyla canım sıkıldı ve Thermal Grizzly Kryonaut almaya gittim, bu sefer üründen 3 adet bulunduğunu söylediler ve gerçekten de vardı, ürünü aldım ve evime döndüm. Daha sonra Corsair H75 soğutucum için AM4 Montaj kiti almam gerekti. Corsair AM4 kitleri Türkiye'de bir tek 5 USD'ye yurtdışı Corsair mağazasından ürünü tedarik edip 50-60 TL+Kargo gibi astronomik bir fiyata satmaya çalışan kişiler tarafından satılıyor. Ancak Astech marka pompa kullanan sıvı soğutucuların hepsinin montaj kitleri aynı olduğundan Nanokatalog'da NZXT AM4 Montaj kitini gördüm ve stoklarında bulunup bulunmadığını sordum, bana stokta 3 adet bulunduğunu söylediler ve gidip 20 TL'ye ürünü aldım. Ürünü aldıktan sonra fatura beklerken bir çalışan bana su ikram etti, teşekkür ederek içtim, sonra sitenin sahibi olduğunu düşündüğüm bir ağabeyimiz bulunduğum noktaya doğru geldi biraz sohbet etme olanağı bulduk. Kendilerinin sağladığı ürünlerden çok memnun olduğumu, normal şartlarda Thermal Grizzly'nin ürünlerini, EVGA PSU'ları ya da NZXT'nin ürünlerini hiçbir yerde bulamayacağımı, bunları bana son derece uygun bir fiyata sağladıkları için kendilerine çok müteşekkir olduğumu ilettim. Kendisi de her geçen gün sunulan hizmeti bir adım ileriye taşımak istediklerinden lakin birçok sorunla uğraştıklarından bahsetti. İlk etapta ürünlerin Türkiye distribütörleri Nanokatalog'un ürün tedariğini zorlaştırmak için bir takım uğraşlar içerisine giriyorlarmış, gümrük çok fazla sorun çıkartıyormuş, belki de herkesin yakındığı bu gecikmelerin sebebi Nanokatalog tarafındaki kötü niyet değil de, gümrük ve distribütörler tarafındaki kötü niyet... İnsanımızın yurtdışı lafını duyunca garanti olmadığını düşündüğünü, lakin garanti konusunda zaten üreticilerin ilgili ürünlerin arkasında durduğunu bu sebeple kendilerinin ürünü yenisiyle değiştirmemeleri için hiçbir sebep bulunmadığını, ve garanti hizmetinin Türkiye'deki distribütörlerin kahir ekseriyetinden çok daha iyi bir seviyede olduğunu belirtti ancak insanımızın ön yargılarını kırmanın da zor olduğunu ekledi. Sattıkları ürünlerin, belirli bir kesim tarafından bilinçli olarak sahte olarak nitelendiğini, halbuki bir SSD üretecek kapasitede olsa kendisinin ürünün üzerine Adata değil Nanokatalog.com yazdıracağını belirtti. OEM'de sahte ürün satılabileceğine inanmanın gerçekten komik bir şey olduğunu bu tarz iddialara gülüp geçmeleri gerektiğini düşündüğümü ilettim. Son olarak da Technopat forumlarında kendilerine insafsızca eleştiriler geldiğini belirtti. Ben de buna istinaden bu yazıyı yazdım. Son derece kaliteli insanlar tarafından son derece ahlaklı bir şekilde yürütülen Nanokatalog.com operasyonunu dileyenler Perpa'da görebilir. Perpa ana girişinden girip yürüyen merdivenle 10.kata çıkıyorsunuz, merdiveni çıkarken sırtınızı verdiğiniz tarafa doğru biraz yürüyorsunuz ve kendileri sağ tarafta. Sizden ricam; distribütörlerin provokasyonlarına gelip sizlere ucuz ve kaliteli ürün sunmak konusunda gayret eden şirketlere tavır içerisine girmeyin. Kendileri genelde Amazon'dan daha ucuz bir fiyata ürün satıyorlar. Tedarik süreleri de genelde 5-6 gün. Ürün yelpazesi de çok güzel olduğundan gerçekten son derece işe yarar ve kullanıcı dostu bir mağaza. Şiddetle tavsiye ediyorum. NZXT marka kasaları satıyorlar ve fiyatı da çok uygun. NZXT kasaları da herkese tavsiye ederim.

Saygılarımla.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı