Nanokatalog Kapanmış

Sakadat

Centipat
Sanırım kapanmış ve benim paramı hala vermediler. Tüketici haklarına başvurdum ama daha bir şey olmadı oradan. Paramı artık geri alma imkanım var mı? Yardımcı olun lütfen. @BilgisayarKurdu

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle geçmiş olsun İstanbul Bilişim ve Nanokatalog siteleri yasaklanmış. Tüketici haklarına verdiyseniz beklemekten başka şansınız yok. Boss bilişim için de yakında geçerli olur.
Zaten bütçe kısıtlı diye ordan ram siparişi veriyorum ve dolandırıldım. 5 aydır PC toplayamıyorum onlar yüzünden bekleyip durdum.

Zaten bütçe kısıtlı diye ordan ram siparişi veriyorum ve dolandırıldım. 5 aydır PC toplayamıyorum onlar yüzünden bekleyip durdum.
Dediğim gibi ucuz olarak satılan ürünler ve sitesi kesinlikle bir problem çıkartıyor. Güvenilir çoğu kişinin alışveriş yaptığı sitelerden alışveriş yapmak daha mantıklı. En azından kafanız rahat eder.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı