Nanokatalog rezilliği

WhySansae

Decapat
Ağustos'ta A320M anakart sipariş ettim 4 ay geçti. Hala elime ulaşmadı ve bir bilgi vermiyorlar. Para iadesi istedim tamam dediler 4-5 hafta oldu telefonlarını arıyorum açmıyorlar, yazıyorum ilgilenmiyorlar ne yapmam lazım BTK'ya başvursam olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir kurban daha... O kadar süre geçmiş başvurmalısın tabiki de.

Açıkçası bu kadar uzun olduğunu görmedim. Ben de aldım bir ürün. Uzun olduğunu bilerek aldım bekliyorum. Eğer suphelendiyseniz (ki artik suphelenin) başvurabilirsiniz. Size kalmış.

Hocam nanakatalogdan ürün alacaktım iki üç yorum okuyunca vazgeçtim. Hiç bulaşılacak bir firma değil bence.

Ağustos'ta A320M anakart sipariş ettim 4 ay geçti. Hala elime ulaşmadı ve bir bilgi vermiyorlar. Para iadesi istedim tamam dediler 4-5 hafta oldu telefonlarını arıyorum açmıyorlar, yazıyorum ilgilenmiyorlar ne yapmam lazım BTK'ya başvursam olur mu?
Bu sitenin çok mağduru var. 6 aydır ürünü gelmeyenler var. Tam olarak nerelere başvurulması gerek bilmiyorum ama gerekli yerlere başvurun derim.

@NooPlayer İnşallah burada "Nanolatolog ürünüm gelmedi" şeklinde bir konu açmak zorunda kalmazsınız.

Bu arada sitede bulunan mesafeli satış sözleşmesinde şu maddeler var;

9.2. Sözleşme konusu her bir ürün, 30 günlük yasal süreyi aşmamak kaydı ile ALICI' nın yerleşim yeri uzaklığına bağlı olarak internet sitesindeki ön bilgiler kısmında belirtilen süre zarfında ALICI veya ALICI’nın gösterdiği adresteki kişi ve/veya kuruluşa teslim edilir. Bu süre içinde ürünün ALICI’ya teslim edilememesi durumunda, ALICI’nın sözleşmeyi feshetme hakkı saklıdır.

9.5. SATICI, sipariş konusu ürün veya hizmetin yerine getirilmesinin imkânsızlaşması halinde sözleşme konusu yükümlülüklerini yerine getiremezse, bu durumu, öğrendiği tarihten itibaren 3 gün içinde yazılı olarak tüketiciye bildireceğini, 14 günlük süre içinde toplam bedeli ALICI’ya iade edeceğini kabul, beyan ve taahhüt eder.​

Tüketici hakem heyeti tarzı yerlere mi başvurman gerek bilmiyorum onu araştırır bunları da yazına eklersin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı