Nanokatalog Tedarik Süreci

Rhysmt

Decapat
Ben yukarda adını yazdığım siteyi şikayet etmek istiyorum. İnsanların hayalleri ve paraları ile oynuyorlar, 07.03.2019 tarihinde sipariş ettiğim işlemci soğutucuyu hala teslim alamadım.
Üstüne bir de canlı desteğini arıyorum haftaya öteki hafta böyle böyle atıyorlar, biraz yüklendim diye canlı desteği de bana engellediler, şikayetleri okudum dünya dolusu şikayet var oysaki buraya forum açıp akıl alayım dediğimde güvenilir demişlerdi. Neyse mesele şu ben bu siteyi nereye şikayet etmek lazım bunu öğrenmek istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nanokatalog güvenilir, bu konuda bir sıkıntı yok fakat 2 ayı bulabilen tedarik süreci konusunda sürekli uyarıyoruz.
Tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz.

Yanlış bilmiyorsam ürünü yurtdışından getirtiyorlar. Ucuz olmasının sebebi o. Ofisteki arkadaş oradan GTX 1070 aldı. Piyasanın 700 lira civarı altında fiyata almıştı. Ellerinde mi vardı bilmiyorum ama yaklaşık 10 gün sonra geldi kart. Tedarik sürecinin uzun olduğunu çoğu yer belirtiyor aslında.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı