Nanokatolog Sorumsuzluk ve İlgisizlik

TechnoBey

Kilopat
Katılım
11 Şubat 2015
Mesajlar
1.210
Makaleler
9
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Nanokatolog sıkıntılı bir firmadır, satın aldığım Lepa Aquachanger120 kutu içeriği sorunluydu montaj yapmama engel olmayan bir parça kırık çıktı ''öyle bir şey olmaz onları biz kontrol edip yollanıyo'' diyip geçiştirmeye çalıştılar sonrasında resimli kanıt attım ve üsteleyince Lepa'ya yazın onlar göndersin size dediler ben nasıl alayım TR'de yok deyince ise kanıtlarla beraber mail atın mailler direk yurt dışı şubeye gidiyor onlar temin edip verirler dediler maile cevap gelmedi :) Benim montajıma sorun çıkartan bir parça değildi üstelemedim ama haberiniz olsun nanokatolog 3-5 daha ucuz diye yurt dışı garantili ürün alıyorsunuz en ufak sorunda ise yüz üstü bırakılacaksınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ürün yurt dışı garantili zaten. Ama size bir kere sorun çıkmış diye gömdünüz siteyi. Ben bir arkadaşıma oradan sistem toplattım, sıkıntı çıkmadı. Birçok kişiye de toplattım, sıkıntı çıkmadı. Sizde bir sorun oldu diye tüm siteyi güvensiz, kötü ilan edemezsiniz.
 
2 kişi mağdur olmuş! İnanamıyorum, dolandırıcılar, şerefsizler mi dememizi bekliyorsunuz?
Bu tür şeyler her yerde olur. Hiçbir yer sıfır sorunsuz değildir. Nanokatalog güvenilirdir, sen çamur atmaya devam edebilirsin.
Ben çok kişiye aldırdım, kendi arkadaşıma da komple sistem toplattım hiç sıkıntı çıkmadı.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı